VIDEO ⟩ Sēņotājs meža bunkurā atradis miruša cilvēka atliekas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Lapis2380/Shutterstock

Netālu no Lilastes ezera, ciema Divezeri mežā sēņotājs uzgājis miruša cilvēka atliekas, vēsta Latvijas Televīzijas raidījums "4. studija".

Sēņotājam Laurim radušās nelāgas aizdomas par cilvēka līķa atrašanos kādā Divezeru meža apmetnē. Lauris uzfilmēja video un atsūtīja to raidījumam. 

"Tur ir cilvēks iekšā. Tā smaka vienkārši sit nāsī iekšā! Uz vemšanu rāva uzreiz!" stāstīja Lauris.

Likumsargi par aizdomīgi smakojošo pazemes bunkuru uzzināja no video, ko sēņotājs bija publicējis sociālajos tīklos, taču pašu spēkiem šo vietu atrast nevarēja. Tikmēr Lauris ar raidījuma komandu devās uz meža apmetni, lai kopīgi sagaidītu policiju.

"Es no viņiem te pa retu reizi sēnes pirku. Sieviete un vīrietis, suns un kaķi viņiem te bija. Izskatījās pēc bomžiem, ap 40 gadiem. Viņi te ļoti daudz dzēra. Citreiz prasīja, lai atvedu viņiem alkoholu," pastāstīja Lauris.

Gaidot policiju, raidījuma komanda nokāpa bunkurā, un operators apgalvoja: "Smaka ir, bet tā ir no dzīvnieka ķermeņa!" Secināts, ka tās varētu būt, piemēram, stirnas mirstīgās atliekas. Tomēr, apskatot apkārtni, raidījuma komanda pauda pieņēmumu, ka apmetne atstāta lielā steigā. Uz galda pat bija atstāta izvārīta ola.

Pēc divām nedēļām, atgriežoties Divezeru mežā, apmetne joprojām ir tukša un pamesta. Tomēr kāds pa šo laiku te ir bijis, jo mirstīgās atliekas ir pazudušas. 

Netālu no apmetnes pamanīta rosība kādā privātīpašumā. Tur sastapts cilvēks, kas izstāsta pārsteidzošus faktus:

"Tur dzīvoja bezpajumtnieks. Es, protams, nezinu ne personas kodu, ne ko viņam, bet viņš tur esot dzīvojis, pēc vietējo nostāstiem, un viņš acīmredzot ir tas, kurš aizgājis bojā, jo policija identificēja tur to cilvēku, mirstīgās atliekas.

Tās identificētas pie bunkura pāris nedēļas atpakaļ," pastāstīja sastaptais iedzīvotājs.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Saulkrastu iecirkņa Kārtības policijas nodaļas priekšnieks Aldis Stivriņš norādīja, ka "pēc iedzīvotāju iesnieguma izbrauca policija un tika noskaidrots, ka minētajā bunkurā atrodas cilvēka līķis. Tika sākts kriminālprocess un nozīmētas visas nepieciešamās ekspertīzes. Dotajā brīdī minētā persona vēl nav atpazīta."

Mirušā ķermenis bijis embrija pozā, tāpēc sadalījušās arī drēbes.

Video: "4. studija" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu