Agnese Rakovska apraudas, runājot par bijušajām attiecībām (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Grupas "Triānas parks" soliste Agnese Rozniece (Rakovska), viesojoties TV raidījumā "Kad viņas satiekas", atklāja iemeslus, kāpēc ilggadējās attiecības ar bundzinieku Edgaru Viļumu tomēr neizdevās. Viņa pastāstīja arī to, kur iepazinās ar savu tagadējo vīru Zinti.

Agnese ar Edgaru bija attiecībās deviņus gadus, taču pienāca brīdis abiem iet katram savu ceļu. Abi ir mūziķi, un tieši mūzika bijusi tā, kas savedusi abus kopā. "Mūs vienoja romantiski sapņi par dzīvi. Tie bija naivi kaut kādā mērā." 

Agnese ar Edgaru attiecības uzsāka, knapi sasnieguši pilngadību. Dāmas spriež, ka 20 gadu vecums ir skaistākais laiks pirmajai mīlestībai. "Mums joprojām ir ļoti labas attiecības. Edgaram tagad ir daudz citu notikumi dzīvē. Viņam ir daudz un dažādi muzikāli projekti. Es ļoti lepojos ar viņu. Atceros, ka tad, kad mēs sākām draudzēties, es viņam teicu: "Es ar tevi draudzēšos tikai tad, ja tu būsi labākais bundzinieks Latvijā." Es viņam ticēju, un varu teikt, ka viņš ir viens no labākajiem Latvijā šobrīd."

Runājot par Edgaru, Agnesei pār vaigu nolija arī dažas aizkustinājuma asaras.

Agnese kopā pavadīto laiku ar Edgaru atceras ar vislabākajām atmiņām: "Tas tiešām bija forši."

Vaicāta, kā abiem izdevies saglabāt tik draudzīgas attiecības, Agnese teic: "Es tiešām vēlos, lai cilvēks ir laimīgs. Šķiršanās nebija viegla, katrs to mēs pārdzīvojam dažādi, bet es vienmēr vēlu visiem to labāko."

Runājot par šķiršanās iemesliem, Agnese norāda, ka sapratusi, ka ir pienācis brīdis pieņemt lēmumu. Izskanēja jautājums arī par to, vai deviņu gadu laikā abi nenonāca pie idejas savu mīlestību nokārtot arī oficiāli. "Tur jau tā lieta. Ja tas nenonāk līdz tādām idejām, tad tas kaut ko nozīmē." Bildinājums šo gadu laikā nebija izskanējis. Agnese domā, ka tam vienkārši nebija tā jānotiek. "Es šobrīd esmu precējusies, dzīvoju ar citu uzvārdu."

Agnese atklāja, ka ar savu tagadējo vīru iepazinās internetā. "Es ieraudzīju puisi, kurš šķita interesants, kaut kas mani uzrunāja." 

"Apollo.lv" jau vēstīja Agnese ar vīru Zinti Roznieku apprecējās 2019. gada 22. augustā pēc trīs gadu ilgām attiecībām.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Agnese Rakovska (@agnesepark)

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu