"Tā bija mīlestība no pirmā acu skatiena." Šovu zvaigzne Agrita Bindre raud par teju bijušo vīru (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Šova "Ģimene burkā" zvaigzne Agrita Bindre-Blumenaua ar nostalģiju atminas laiku, kad iepazinusies ar tagad teju šķirto vīru Jāni.  Agrita kopā ar māsu skatās video no kāzām, kad abi devās pie altāra, lai viens otram teiktu jāvārdu.

"Tā bija mīlestība no pirmā acu skatiena," saka Agrita, atceroties attiecību sākumu. Viņa ar asarām acīs runā par laiku, kad abi bija iemīlējušies. 

Agrita pastāsta, ka kāzas bijušas lielas. Uzaicināti tika 180 cilvēki, vietas pie galdiem esot bijušas 120, bet ieradušies bija ap 90 viesu. 

Agrita attiecību sākumposmu atceras kā brīnišķīgu laiku. "Pirmie gadi bija tādi, ka likās, ka spārni pieauguši. Mēs bijām jauni, traki, pārgalvīgi. Tas bija skaisti, bet visam ir savs sākums un beigas."

Jānis vienmēr visur bijis uzmanības centrā, un Agrita neslēpj, ka vienmēr bijusi greizsirdīga. Skatoties video abu pirmo deju, viņa arī uzteic Jāņa dejotprasmi. 

Agrita ar cieņu un pateicību runā par šīm attiecībām. Viņa ir pateicīga vīram par pieredzi, bet visvairāk tieši par bērniem.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka 2021. gada oktobrī Agritu ar bērniem pameta vīrs Jānis. Pēc vairāk nekā gada klusēšanas no Jāņa puses viņš iesniedza šķiršanās pieprasījumu, un nu noris šķiršanās process. 

Pēc vīra aiziešanas Agrita nekrita izmisumā, bet pievērsās sev, atbrīvojoties no liekajiem kilogramiem, tiekot pie jauna smaida, un atplauka jaunai dzīvei.

Šķita, ka arī attiecību joma sāk uzlaboties, jo 2022. gada vasaras sākumā Agritas dzīvē ienāca gados jaunais Jānis. Agrita un Jāni iepazinās klubā un sāka tikties šīs vasaras sākumā. Kādas šobrīd ir abu attiecības, nav skaidri zināms. 

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu