"Es biju tik akla." Dejotāja Aleksandra Kurusova par neuzticību attiecībās un eksiņa pārmācīšanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ aleksandrakurusova

Dejotāja Aleksandra Kurusova, viesojoties TV raidījumā "Kad viņas satiekas", atklāj, ka attiecībās piedzīvojusi krāpšanu un par to ilgi nenojauta. Viņa pastāstīja arī to, kā pārmācīja neuzticībā pieķertu mīļoto.

"Tas bija sāpīgs moments, kuram bija nepieciešama ilga atlabšana." Viņa atklāj, ka pēc krāpšanas bija grūti dot iespēju jaunām attiecībām.

"Man likās, ka manas attiecības ir perfektas. Esmu okšķere, kura pamana visu, bet krāpšanu es nepamanīju. Es biju tik akla," pieredzē dalās dejotāja. Izrādījās, ka krāpšana notikusi ilgstoši, bet viņa par to pat nenojauta. 

Vaicāta, kā krāpnieku atmaskojusi, Aleksandra teica, ka reiz sajutusi sieviešu smaržas un viss tapis skaidrs. "Stāvēja telefons, un es vienkārši jutu, ka man tajā ir jāieskatās. Un tur bija viss..."

Tajā momentā viņa savāca pierādījumus un gatavojās atmaksas stundai. "Es divas dienas turējos, neteikdama ne vārda. Tēloju, ka viss ir labi. Es aizgāju uz foto studiju, izprintēju visas uzņemtās bildes no sarakstes. Kad mans bijušais partneris bija darbā, es visas bildes saliku uz galda trijās rindās, atstāju atslēgas un aizgāju, nepateikdama neko."

Dejotāja atklāj, ka partneris mēģinājis sevi attaisnot, bet viņa tam nav saskatījusi jēgu. Krāpšanu viņa negrasījās piedot toreiz un nepiedotu arī tagad. 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Kurusova raidījumā atklāja, ka ir jaunās attiecībās, kurās jūtas laimīga. Par jauno mīlu viņa runā izvairīgi, norādot, ka laime mīl klusumu. "Es beidzot jūtu, ka man ir vīrietis blakus, viss ir forši!" atzina Kurusova.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu