Anglijas izlases futbolists Katarā uzdejo "tārpiņa deju", izpildot solījumu slimam zēnam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Džeks Grīlišs.
Džeks Grīlišs. Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/CHINE NOUVELLE/SIPA

Džeks Grīlišs, kurš pārstāv Anglijas Premjerlīgas komandu Mančestras "City", pasaules čempionātā Katarā Anglijas izlases spēlē ar Irānu guva vārtus un pēc tam ar platu smaidu sejā mazliet smieklīgi paplivinājās ar rokām. Tā bija "tārpiņa deja", ar kuru viņš pēc iesistiem vārtiem bija apsolījis pasveicināt kādu savu fanu Anglijā.

Vienpadsmit gads vecais Finlejs no Mančestras futbolistam uzrakstīja vēstuli pēc tam, kas Grīlišs presei bija stāstījis par savu jaunāko māsu, kurai ir cerebrālā trieka. Arī Finlejam ir šī slimība. Liels bija viņa prieks un pārsteigums, kad Grīlišs viņu uzaicināja uz izlases stadionu Mančestrā iepazīties un papļāpāt. Finlejs aicināja savu elku uzdejot tārpiņa deju – abi sarunāja, ka Grīlišs to darīs, kad pasaules čempionātā iesitīs pirmos vārtus. 

Izdevās! Intervijā pēc spēles Grīlišs saka: "Man tā bija tikai deja, bet Finlejam tas nozīmēja ļoti daudz. Tas bija tev, Finlej!"

Intervijā ITV televīzijai Grīlišs pēc spēles teica: "Nezinu, kā viņš novērtēs manas deju kustības, jo es neesmu labākais dejotājs... ja vien tas nenotiek tā pavēlāk vakarā."

Protams, ka Finlejs ir sajūsmā. Tāpat kā mēs visi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu