Kambalu pāris luksusa auto dodas uz tirgu pēc belašiem (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Olga Kambala
Olga Kambala Foto: Jānis Škapars/TVNET

Olga un Kaspars Kambalas kārtējā šova "Slavenības bez filtra" sērijā redzami ar luksusa auto dodoties uz Rīgas Centrāltirgu. Tur abi baudīja belašus. 

Pirms brauciena pāris pamatīgi izpēta funkcijas, kas pieejamas šajā auto.

Kad abi atgriežas pie brauciena mērķa - belašiem -, Kaspars atceras, ka savulaik vecmāmiņa viņu biedējusi: "Tur ir suņi, kaķi un kādreiz - cilvēki."

Olga piebalso: "Man bērnībā stāstīja tādu stāstu, ka meitene nopirka belašu, ēda, un iekšā tur bija zils nags. Un izrādījās, ka tas zilais nags ir no vienas meitenes, kura tika nolaupīta."

Kad abi gardi pajokojuši par bērnībā dzirdētām leģendām par belašiem, pāris dodas nobaudīt eļļā vārītos pīrāgus ar maltās gaļas pildījumu.

Olga smej, ka nekad nebūtu domājusi, ka medusmēnesī dosies pēc šādiem gardumiem. "Es gribu, lai tu izgaršo belašu un tad izbaudi Maldīvu salas. Es gribu, lai saproti, kāda ir starpība," joko Kaspars. 

Jau ziņots, ka sabiedrībā plašu rezonansi raisīja "čuhņas" skandāls - Olgas Kambalas izrautā frāze no konteksta burtiski pārņēma sabiedrību.

Pāris dienās saņemot vircu ar negācijām, Kambala lēma nākt klajā ar paziņojumu: "Ņemot vērā pagājušās nedēļas rezonansi saistībā ar "Zili rozā" raidījumā izskanējušo frāzi "Cilvēki brauc no visādām "čuhņām", no Dobelēm..." vēlamies nākt klajā ar publisku paziņojumu, tāpēc aicinām visus otrdien, 15. novembrī, uz preses konferenci.

Ar šo vēlamies vērst sabiedrības uzmanību uz naida runu interneta vidē, uz mobingu internetā, kā arī datu aizsardzību reklāmas kampaņās, kur šobrīd ar manu vārdu un bildēm ir izmantojuši vairāki Latvijas uzņēmumi. Naida runa un mobings šobrīd skar arī manus bērnus, tāpēc, balstoties uz šo nekontrolējamību, vēlamies par to runāt atklāti un skaļi," tika teikts Kambalu pāra paziņojumā.

Tāpat ziņots, ka daudzi uzņēmumi "čuhņgeitu" izmantojuši, lai sociālajos medijos atgādinātu par sevi, pārdotu kādu produktu un vienkārši radoši izpaustos.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu