VIDEO "No sākuma saplīsa stūre, tad es kritu." 900 eiro vērts skrejritenis salūzt pēc mēneša, uzņēmums atsaka remontu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Sintija nesen iegādājās jaunu "Jeep" elektronisko skrejriteni par teju 900 eiro. Remontā to vajadzēja nogādāt jau pēc mēneša, jo, kā apgalvo Sintija, tam uz pusēm saplīsusi stūre, vēsta TV3 raidījums "Bez Tabu".

Braucot mājup no darba, Sintija pēkšņi attapās guļam uz trotuāra. Sākumā sieviete nesaprata, kas noticis, taču pēc tam pamanīja, ka skrejriteņa stūre ir saplīsusi uz pusēm. Viņa spēcīgi sasitusi kāju un zvanījusi vīram, lai atbrauc uz notikuma vietu. Pēc kritiena Sintija notikušo iemūžinājusi īsos video, kuros nofilmēts arī jaunā skrejriteņa pārlūzušais rāmis.

"Tur, kur nokritu, nav apmaļu. Nebija nekāda trieciena," saka Sintija. "No sākuma saplīsa stūre, tad es kritu, nevis otrādi, kā viņi mēģina apgalvot.

Par šo skrejriteni man jāmaksā teju 900 eiro, tā ir liela nauda. "Bite" joprojām mani nedzird, viņi nevēlas salabot skrejriteni, lai varētu to izmantot arī turpmāk. Tas nav normāli, ka pēc mēneša tas jau saplīst."

Sintijas skrejritenis nogādāts "TSC Latvija", kas to nogādāja autorizētā servisā. Tā darbinieku slēdziens ir, ka skrejritenim nodarīti mehāniski bojājumi, tādēļ garantijas remonts atteikts.

""Bite" sazinājās ar ražotāju, lai noskaidrotu, vai šāda veida bojājumi praksē ir pieredzēti. Saņēmām atbildi, ka nav. Ja būtu atbildēts, ka ir, mēs izvērtētu, vai turpmāk pārdot šādus skrejriteņus," saka "Bite" pārstāve Una Ahuna-Ozola. 

Patērētāju tiesību sargi norāda, ka Sintijai atliek vērsties Strīdu risināšanas komisijā, taču pirms tam vēlams iegūt atzinumu no kāda eksperta.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu