Mārners labo iespaidīgu "Maple Leafs" komandas rekordu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Mičels Mārners sestdien atzīmējās ar rezultativitāti 19. Nacionālās hokeja līgas (NHL) spelē pēc kārtas un laboja Toronto "Maple Leafs" komandas rekordu.

Ar to gan nebija gana, lai "Maple Leafs" svinētu uzvaru, jo Toronto hokejisti viesos ar rezultātu 3:4 (0:0, 2:1, 1:2, 0:1) papildlaikā zaudēja Tampabejas "Lightning" komandai.

Mārners šajā duelī izcēlās ar diviem gūtiem vārtiem, vieniem mazākumā, otriem - vairākumā.

Šajā 19 spēļu sērijā Mārners guvis deviņus vārtus un atdevis 17 rezultatīvas piespēles. Iepriekš "Maple Leafs" rindās 18 spēļu garas rezultativitātes sērijas bija Derilam Sitleram 1978./1979.gada sezonā un Edijam Olčikam 1989./1990.gada sezonā.

NHL rekords gan pagaidām ir ļoti tālu, jo 1983./1984.gada sezonā līgas leģenda Veins Greckis punktus guva 51 cīņā pēc kārtas.

Uzvaras vārtus mājiniekiem pēc 33 papildlaikā nospēlētām sekundēm guva Alekss Kilorns, kuram savā sezonas pirmajā mačā asistēja Entonijs Sirelli.

Savainojuma dēļ "Lightning" komandai nevar palīdzēt latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers, kurš ievietots ilgtermiņa traumēto spēlētāju sarakstā un tuvākajās pāris nedēļās laukumā neatgriezīsies.

Tikmēr Ņūdžersijas "Devils" izcīnīja 11.uzvaru pēc kārtas izbraukumā, ar rezultātu 3:2 (0:0, 1:1, 2:1) pārspējot Filadelfijas "Flyers".

"Devils" tagad ir vienas izbraukuma spēļu uzvaras attālumā, lai atkārtotu NHL rekordu. Nākamo maču viesos "Devils" aizvadīs 12.decembrī, kad cīnīsies ar Ņujorkas "Rangers".

Uzvaru nesošos vārtus "Devils" komandai trešā perioda septītajā minūtē guva Džeks Hjūzs. Viesiem ar divām rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Mailss Vuds.

Savukārt Bostonas "Bruins" uzlaboja savu NHL rekordu uzvarēto mājas spēļu sērijā. Bostonieši ar 5:1 (2:0, 1:0, 2:1) pārspēja Stenlija kausa ieguvēju Kolorādo "Avalanche" un mājās svinēja 14.uzvaru pēc kārtas.

"Bruins" rindās pa diviem vārtiem guva Davids Pastrņāks un Trents Frederiks.

NHL iepriekšējās sezonas čempionei "Avalanche" šobrīd nevar palīdzēt vairāki vadošie spēlētāji.

Šajā sezonā komandas NHL regulārajā čempionātā aizvadīs pa 82 spēlēm katra un visas vienības ir pārsniegušas ceturto daļu no turnīra.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu