Krištianu Ronaldu par "kaprīzēm" mačā pret Dienvidkoreju izpelnījies kritiku no Portugāles trenera

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: AFP/SCANPIX

Portugāles futbola izlases galvenais treneris Fernandu Santušs pirms savas komandas mača pret Šveici veltījis kritiku komandas kapteinim Krištianu Ronaldu.

Portugāles valstsvienība grupu turnīra fāzi pārvarēja bez būtiskām problēmām, lai gan pēdējā mačā, kad portugāļiem neko vairs nevajadzēja, tika piedzīvots zaudējums pret Dienvidkorejas valstsvienību.

Ronaldu, kura vārds jau pirms šā čempionāta un arī tā laikā locīts dažādu tematu sakarā, visos trīs apakšgrupas mačos tika nomainīts. Spēlēs pret Ganu un Urugvaju viņa mačs noslēdzās ap 80. minūti, spēlē pret Dienvidkoreju Ronaldu laukumu atstāja jau 65. minūtē.

Kad portugāļu zvaigzne devās uz maiņu, korejiešu futbolists aicināja Ronaldu laukumu pamest ātrāk, uz ko pieredzes bagātais futbolists reaģēja, pieliekot pirkstu pie lūpām 

Tiešraides operatori, pirms Ronaldu bija pametis laukumu, viņu noķēra sakām: "Viņš steidzas mani nomainīt."

Pieredzes bagātais Santušs neslēpa, ka sākumā epizodi, kurā Ronaldu strīdas ar pretspēlētāju, nemaz neesot redzējis, tomēr viņam šāda Ronaldu rīcība neesot patikusi.

"Vai es redzēju video? Jā. Man tas nepatika. Man tas ļoti nepatika. Bet viss saistībā ar to incidentu ir atrisināts. Tādas situācijas tiek risinātas aiz aizvērtām durvīm," sarunā ar medijiem sacīja Santušs.

Portugāles stūrmanim arī tika uzdots jautājums, vai Ronaldu maču pret Šveici sāks starta vienpadsmitniekā. Uz to Santušs atbildēja tik izvairīgi, cik vien iespējams.

"Kurš spēlēs mačā, komandai paziņoju tikai ģērbtuvē. Kad ierodamies stadionā, viņi uzzina, kas spēlēs. Spēlētāji to zina. Tā rīkojos kopš dienas, kad sāku vadīt komandu. Tā esmu darījis visu savu dzīvi," norādīja ilggadējais Portugāles izlases galvenais treneris.

Portugāle grupu turnīra fāzi pārvarēja kā pirmā komanda H apakšgrupā, izcīnot sešus punktus. Ronaldu šajā finālturnīrā pagaidām ir guvis vienus vārtus, realizējot 11 metru soda sitienu spēlē pret Ganu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu