FOTO Valsts policija ziedo mašīnas policistiem un karavīriem Ukrainā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Armīns Janiks/Aizsardzības ministrija

Valsts policija (VP) ir ziedojusi piecas automašīnas policistiem un karavīriem Ukrainā, pavēstīja Aizsardzības ministrijā (AM).

Foto: Policija ziedo automašīnas policistiem un karavīriem Ukrainā

AM pārstāve Vita Briže informē, ka Nacionālo bruņoto spēku Autotransporta nodrošinājuma centrā notika piecu VP ziedoto automašīnu nodošana sūtīšanai uz Doneckas apgabalu Ukrainā pašvaldības policijas un bruņoto spēku vajadzībām.

AM vecākais eksperts starptautiskās militāri reliģiskās sadarbības jautājumos Elmārs Pļaviņš uzsver, ka, pateicoties VP, organizācijas "Uzņēmēji mieram" un "Twitter" konvoja sekmīgajai sadarbībai, jau nākamnedēļ Limanas policija un Ukrainas bruņoto spēku vienības Bahmutā saņems transportlīdzekļus. Šis dāvinājums palīdzēs policistiem rūpēties par drošību Limanā un karavīriem cīnīties par Bahmutas atbrīvošanu.

VP ziedoja četras "VW Caravelle" un vienu "VW LT 35 MR" automašīnas. Automašīnu sagatavošanu nosūtīšanai veica organizācija "Uzņēmēji mieram", un tās nogādās Ukrainā iniciatīvas "Twitter konvoja" dalībnieki. Ar šīm automašīnām Ukrainā tiks nogādāti arī pārtikas ražotāja "Dobeles dzirnavnieks" ziedotie pārtikas produkti, kā arī organizācijas "Uzņēmēji mieram" palīdzību sarūpētie elektrības ģeneratori.

Ar AM atbalstu Ukrainā regulāri tiek nogādāta daudzveidīga humānā palīdzība, kas tiek apkopota ar kustības "Uzņēmēji mieram" atbalstu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu