Mīlestības horoskops visām Zodiaka zīmēm jaunajam 2023. gadam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pink panda/Shutterstock

Astrologi atklāj, ko jaunais 2023. gads nesīs mīlas frontē.  Vieniem izdosies nodibināt nopietnas attiecības, bet citi nonāks galvu reibinošu romānu epicentrā.

AUNS

Aunam 2023. gads ir laiks izlēmīgai rīcībai. Jābeidz atlikt lielās lietas. Ir vērts piedāvāt savam dvēseles radiniekam pāriet uz jaunu attiecību līmeni un nebaidīties no atbildības. Līdz 2023. gada vasarai Auni sapratīs, ka izdarījuši pareizo izvēli.

VĒRSIS

2023. gadā Vērsis par mīlestību nemaz nevēlēsies domāt. Pārāk daudz pienākumu darbā un ap māju viņi uzņemsies uz saviem pleciem. Tomēr zvaigznes sola īstu romantiku šajā gadā. 2023. gada pavasarī otrā pusīte viņus pārsteigs ar negaidītu mīlestības un maiguma uzplūdu, sagatavojot patīkamu pārsteigumu.

DVĪŅI

2023. gada maijā Dvīņu personīgais magnētisms palīdzēs viņiem pievērst interesanta cilvēka uzmanību. Jums vajadzētu parādīt visu savu šarmu. Ja Dvīņi parādīs sevi kā nopietnu un atbildīgu cilvēku, tad līdz rudenim romantika var izvērsties par kaut ko vairāk.

VĒZIS

2023. gada sākumā Vēžus var apmānīt, izveidojot interesantu, bet īslaicīgu romānu. Nav nepieciešams tērēt enerģiju vieglprātīgām attiecībām, jo ​​tām sekos vilšanās. Taču līdz 2023. gada vasarai zvaigznes ienesīs Vēžu dzīvē kādu ļoti jauku cilvēku, ar kuru būs iespēja veidot spēcīgas attiecības.

LAUVA

2023. gada sākumā Lauvas, kuras ir attiecībās, piedzīvos patiešām smagu jūtu pārbaudi. Kārdinājumi viņus gaidīs ik uz soļa. Jāuzmanās! Kad kāres plīvurs no acīm nokritīs, Lauvas sapratīs, ka ģimene ir lielākā vērtība. Bet attiecību pārbaude novedīs pie domas, ka viņi ir absolūti laimīgi, un šī ir īstā savienībā.

JAUNAVA

Jaunavām vajadzētu pievērst uzmanību savam dvēseles radiniekam, ja viņi nevēlas sagaidīt Jauno gadu sliktā garastāvoklī. Konflikts uzmanības trūkuma dēļ nav tālu. 2023. gadā Jaunavas var stiprināt savienību, sākot nopietnāk uztvert mīļotā cilvēka vēlmes. Tagad ir vērts pārskatīt savu attieksmi pret dažām lietām, lai stiprinātu attiecības.

SVARI

Vientuļie Svari 2023. gada rudenī beidzot piedzīvos mīlestību.  Nav jācenšas attiecības pārcelt uz statusu "viss ir nopietni", jo pastāv liela iespēja piedzīvot vilšanos. Jums vajadzētu izbaudīt iemīlēšanās sajūtu un ļaut sev nedaudz vieglprātības.

SKORPIONS

2023. gada ziemā Skorpioni mainīs savus dzīves principus un sāks domāt ar sirdi, nevis galvu. Viņu dzīvē parādīsies ļoti svarīga persona. Viņu spēkos ir mainīt vientuļa statusu. Ja uzvedīsies labi un izrādīsi personīgu interesi, tad zvaigznes sola panākumus.

STRĒLNIEKS

Grūts lēmums palīdzēs Strēlniekiem apzināties, cik nepareizi viņi bija savos dzīves principos, un tagad viņi vēlēsies situāciju labot. Nav nepieciešams klusēt, taču ir vērts pastāstīt mīļotajam par savām izjūtām. Līdz 2023. gada rudenim situācija var mainīties uz labo pusi, un tiks dota otrā iespēju.

MEŽĀZIS

2023. gadā zvaigznes sola Mežāžiem izmaiņas personiskajā statusā. labvēlīgs laiks, lai viņi saprastu attiecību nopietnību. Ja atzīsies pats sev savās jūtās pret otro pusīti, tad droši vari plānot kāzas. Labāk to atlikt uz 2023. gada rudenī.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīru neatkarība patiešām tiks pārbaudīta, kad viņi savā nākamajā vientuļajā ceļojumā satiks kādu ļoti svarīgu cilvēku. Nav nepieciešams sevi maldināt, jums jāatzīst, ka jūs jau sen sapņojat par ģimenes izveidi. 2023. gadā zvaigznes Ūdensvīram nosūtīs dvēseles radinieku, kurš spēs saprast un pieņemt viņu brīvību mīlošo un spītīgo noskaņojumu.

ZIVIS

Zivīm vienmēr patīk idealizēt situāciju, bet tagad tās maldās savās vēlmes. Zvaigznes neiesaka viņiem turēties pie cilvēka, kurš viņiem šķiet piemērots. Jums vajadzētu atlaist attiecības, kas sen beigušās, un sagatavoties sava likteņa sagaidīšanai. 2023. gada vasarā Zivis izveidos jaunu iepazīšanos, kas viņu dzīvē ienesīs daudz laimes un romantikas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu