Pašmāju realitātes TV šovu skaļākie skandāli 2022. gadā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes, olgakambala/ Instagram, agritabb/Instagram/ Apollo.lv kolāža

Atskaņas no 2022. gada, šķiet, vēl kādu brīdi skanēs. Portāls "1188.lv" apkopojis 2022. gada skaļākos un spilgtākos pašmāju TV realitātes šovu skandālus, par kuriem runāja visa Latvija.

"Čuhņas" skandāls

"1188.lv" nominācijā "gada tracis" uzvaras laurus plūca pašmāju realitātes šovu zvaigzne Olga Kambala ar "čuhņas" skandālu.

Atgādinām, ka plašu rezonansi pērnā gada novembrī raisīja "čuhņas" skandāls - Olgas Kambalas izrautā frāze no konteksta burtiski pārņēma sabiedrību. Frāzi mārketinga nolūkos izmantoja vairāki labi zināmi Latvijas uzņēmumi, kā rezultātā skandāls izvērtās neiedomājamos apmēros.

Kambalas sasauca arī preses konferenci, kuras laikā paziņoja, ka cīnīsies pret mobingu, un brīdināja pāridarītājus, ka viņi to tā neatstās.

Kambalu pāris devās uz Dobeli, lai tiktos ar "Dobeles dzirnavnieku", kas aizsāka joku ar viņas sejas izmantošanu mārketinga nolūkos. Jau šķērsojot pilsētas robežu un apstājoties pie Dobeles zīmes, Kambalu pāris tika sagaidīts ar skaļiem izsaucieniem no vietējo puses.

Gluzunovu ikdienas ainiņas

Viena no nominantēm bija arī Elīna Gluzunova ar ikdienas ainiņām.

Kā zināms, pērnā gada rudens sezonā šova "Ģimene burkā" viņa ar ģimeni atgriezās TV ekrānos. Jau pirmajā atgriešanās sērijā Gluzunovi pamatīgi sakašķējās.

Pēc strīda Artjoms izgāja no mājas un pārradās tikai no rīta. Elīna bija neizpratnē, kur Artjoms pavadījis nakti. Artjoms taisnojās, ka saticis draugus, un savā pazušanā nesaskatīja nekā nosodāma. 

Agrita un jauniņais sirdsāķītis

Kā trešā nominante nominācijā "gada tracis" ierindojās Agrita Bindre-Blumenaua, kura pērnā gada vasarā uzsāka attiecības ar jauniņo Jāni Bumbieru, kurš ir par 20 gadiem jaunāks.

Mīlnieki baudīja gan romantiku, gan kašķējās. Un vasaras beigās abiem nācās arī šķirties, bet pēc tam viņi atkal sirsnīgi tikās. Plāni bija lieli, bet... gada nogalē abi nolēma šim romānam pielikt punktu.

"Sapratām, ka neskatāmies vienā virzienā, tā nevaram turpināt. Tāpēc, lai gan juridiski vēl esmu aizņemta sieviete, sirdī esmu brīva un atvērta jaunām attiecībām," Agrita neslēpa. 

Agrita teic, ka ir juridiski aizņemta, jo joprojām noris šķiršanās process ar viņas vīru un bērnu tēvu Jāni Blumenauu, kurš 2020. gada nogalē pameta ģimeni.

Liene Šomase Rumānijā

Nominācijai tika izvirzīta arī dziedātāja Liene Šomase, kura rudens sezonā piedalījās ceļošanas raidījumā "Četri uz koferiem". Jaunā šova sezona sākās ar skandālu - infektologs Ņikita Trojanskis pazaudēja pasi, kuras meklēšanā Šomase sacēla kājās visu lidostu. Tiesa, atlikušie divi ceļabiedri - dziedošais policists Nikolajs Puzikovs un aktrise Kristīne Belicka pat nemanīja notikušo un, neko nenojaušot, jau šķērsoja robežu, par ko pēcāk saņēma pārmetumus no Lienes.

Foto: Četri uz koferiem Rumānijā

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu