VIDEO Jūrmalā ģimene taromātā nodod lielu skaitu pudeļu, bet naudas čeku nesaņem. Veikala pārstāvji komentē notikušo (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Kadrs no "Bez Tabu"

Jūrmalnieces Natālijas ģimene bija sakrājusi 44 pudeles un devās tās nodot uz piemājas veikalu, kur atrodas taromāts. Naudas čeku gan neizdevās saņemt, ziņo raidījums "Bez tabu".

Natālija stāsta, ka vīrs nodevis sakrātās pudeles, taču aparāts čeku nav izsniedzis.

Vīrs apmulsis vērsies pie apsarga, kurš nezinājis, kā rīkoties, arī pārdevējas nemācējušas palīdzēt. Ņemot vērā, ka pulkstenis bijis septiņi vakarā, atbildīgā persona jau bija devusies prom. Natālijas vīrs mājās devies tukšām rokām.

"Bez tabu" komanda devās uz tirdzniecības centru "Liedags" Jūrmalā noskaidrot, kur darījuma apliecinājums palicis. Izrādījās, ka taromāts atkal ir darba kārtībā un čeku par nodotajām pudelēm izsniedz. Veikala pārdevēja aicina nesatraukties, čeks nekur nav pazudis un lūdz Natālijas vīram pašam atnākt uz veikalu.

Ja šāda situācija rodas un veikala darbinieki nespēj palīdzēt atrisināt problēmu, var arī rakstveidā sazināties ar depozīta sistēmas uzturētājiem, rakstot uz e-pasta adresi: jautajumi@dio.lv, norādot konkrēto veikalu.

Plašāk "Bez tabu" sižetā:

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu