Piecas Zodiaka zīmes, kurām dzīves laikā ir jāatstrādā savu senču karma (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Gilmanshin/Shutterstock

Astrologi nosaukuši piecas Zodiaka zīmes, kurām dzīves laikā ir jāatstrādā savu senču karma un jāatbild par senču kļūdām. Šiem cilvēkiem dzīvē daudzas lietas nāk lielām grūtībām.

AUNS

Auni ir pazīstami ar savu drosmi un varonību. Jau gadsimtiem ilgi pieraduši pie slavēšanas un goda, kas reizēm nespēlē viņiem par labu, jo viņi kļūst iedomīgi. Sensenos laikos tie, kuri viņus neapbrīnoja, tika bargi sodīti. Apsēstība ar pašu vēlmēm un ambīcijām radīja problēmas viņu pēcnācējiem. Lai pārrautu šo senseno ķēdi, Aunam vajadzētu nomierināt pretrunu garu, izturēties pret citiem ar izpratni un cieņu. Tad būs iespējams pārraut apburto loku un dot bērniem vieglāku nākotni.

VĒZIS

Lai atstrādātu depresīvo un ātrā temperamenta senču karmu, kuri nemācēja baudīt dzīvi, Vēžiem savā dzīvē jāiemācās pārvarēt bailes, cīnīties ar šaubām, īpaši šaubām par sevi. Neatsakiet palīdzību, tā ir viena no Vēža dzīves jēgām. Ģimenes attiecības Vēžiem arī ļoti palīdz. Laime viņiem būs audzināt kopīgus bērnus ar iegūt uzticīgu dzīves partneri.

SVARI

Svari pakļaujas kārdinājumam apkrāpt - gan savus biznesa partnerus, gan savu otro pusīti, un tas noved mantiniekus pie ciešanām un grūtībām. Ar asu prātu un attīstītu intuīciju Svari var atpazīt lamatas un izvairīties no nevēlamām darbībām. Galvenais ir patiesi vēlēties nostāties labā pusē. Svari sevi var aizsargāt, esot patiesi pret līdzcilvēkiem.

JAUNAVA

Iepriekšējās dzīvēs daudzas Jaunavas bijušas spēcīgas dziednieces, taču dažreiz viņām  neizdevās glābt dzīvības. Zaudējuma rūgtums, dziļas ciešanas, kas saistītas ar tuvinieku nāvi, joprojām var ietekmēt pēcnācēju likteni. Mūsdienu Jaunavām vajadzētu mēģināt vairot prieku pasaulē, neskatoties uz nelaimēm. Ir arī svarīgi iemācīties nelokāmi pieņemt savas sakāves, atbrīvoties no aizvainojuma un nekavēties pie dzīves tumšās puses.

MEŽĀZIS

Katra Mežāžu paaudze kļūst arvien gudrāka. Bet pat par izcilu prātu, kā zināms, ir jāmaksā ar citu izpratnes trūkumu, atsvešinātību un reizēm arī pilnīgu vientulību. Šīs zīmes pārstāvji strādā ar pilnu atdevi, gatavi uzņemties uz saviem pleciem visus pasaules darbus. Un mantinieki par to maksā. Lai atmaksātu karmisko parādu un "neapbalvotu" ar to nākamās paaudzes, Mežāžiem vairāk laika jāvelta cilvēkiem, nevis darbam. Ir svarīgi kļūt par atvērtu un draudzīgu draugu cilvēkam un pasaulei, iekļauties sabiedrībā un saprast, cik tas ir patīkami un cik daudz spēka tas dod.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu