"Man vajag Buselu." Liza Manija atklāj "Dejo ar zvaigzni" šova aizkulises

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: No personīgā arhīva

Šova "Dejo ar zvaigzni" uzvarētāja, četrkārtējā Latvijas čempione un daudzu starptautisku sacensību laureāte un fināliste Jelizaveta (Liza) Manija sarunā ar tiešsaistes žurnālu "Klik" atklāja šova "Dejo ar zvaigzni" aizkulises un to, kā izvēlējās savu partneri Maksimu Buselu, ar kuru noslēgumā plūca uzvaras laurus. 

Sarunā viņa pastāstīja, kā nonāca šovā: "Man piezvanīja šova producente un stāstīja, ka top ideja par šovu "Dejo ar zvaigzni". Es pat nenoklausījos visu līdz galam un piekritu. Pienāca jūlija vidus, man vēl nebija partnera, bet es dzirdēju, ka citi jau mēģina. Uzzināju, ka mana potenciālā zvaigzne nav apstiprinājusi dalību šovā, tāpēc ir tāda aizkavēšanās.

Tagad varu atklāt, ka man vajadzēja dejot ar Jāni Pētersonu, jo pēc augumiem un izskata producenti domāja, ka mēs viens otram piestāvētu.

Tā kā viņš ilgi neapstiprināja dalību, es teicu, ka negribu gaidīt - vai nu lai man dod kādu citu, vai es pati varētu iedot dažādus potenciālos variantus. Es, protams, meklēju sev partneri pēc auguma, esmu ļoti īsa - 158 cm, tāpēc tas nebija viegls uzdevums. Es atlasīju apmēram desmit variantus.

"Es viņu izvēlējos"

Maksims manā sarakstā bija pirmais. Sūtot sarakstu producentiem, pierakstīju piebildi - visi ir forši, bet, ja būs Maksims, tad būs vislabāk," smaida Liza.

Lizai nācies pasvīst, lai pierunātu producentus salikt abus pārī, jo Maksims ir 184 cm garš, bet viņai tomēr tas izdevās. "Jau pēc pirmajām piecām minūtēm pirmajā mēģinājumā mēs sapratām, ka viss būs ļoti labi.

Visām zvaigznēm producente meklēja dejotājus, bet mums sanāca tā, ka es sameklēju savu zvaigzni. Un redziet, cik veiksmīgi!"

Vaicāta, kāpēc tieši Maksims bija pirmā izvēle, viņa smaidot teic: "Dažreiz tā dzīvē vienkārši notiek. Es sēdēju un domāju - kurš varētu būt izskatīgs un lunkans. Man vienkārši ienāca prātā - Busels, man vajag Buselu. Es arī zināju, kāds viņš ir kā aktieris, es zināju, kā viņš kustas, zināju arī to, cik skaisti viņš dzied. Man šķita, ka mēs emocionāli un vizuāli viens otram varētu piestāvēt."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka pērnā gada 4. decembrī, noslēdzās šīs sezonas emocionālākais, pārsteidzošākais un krāšņākais TV šovs "Dejo ar zvaigzni". Par šova uzvarētājiem kļuva Maksims Busels un Liza Manija.

Pilnu interviju par abu attiecībām un to, kā tā attīstījušās pēc šova beigām, lasiet tiešsaistes žurnālā "Klik".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu