Krievijā laipni lūgts ir pat smagos noziegumos apsūdzēts futbolists

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kvinsijs Promess
Kvinsijs Promess Foto: Reuters/ScanPix

Nīderlandes un Maskavas "Spartak" futbolists Kvinsijs Promess apsūdzēts 250 tūkstošu eiro samaksāšanā kādam narkodīlerim par kokaīna zādzību, kā rezultātā nogalināti divi cilvēki. Par futbolista apsūdzību vēsta Nīderlandes medijs AD.

31 gadu vecais futbolists dzimtenē tiek apsūdzēts kāda narkodīlera noalgošanā, lai viņš nozagtu 400 kilogramus kokaīna. Ar minēto narkotiku zādzību tiek saistītas arī divu cilvēku slepkavības. Viens no mirušajiem ir bijušais futbolists Kelvins Meinards.

Tāpat Promess un vairāki viņa ģimenes locekļi tiek apsūdzēti 4,1 tonnas kokaīna iegādē. Kā vēsta AD, šo narkotiku kravu Beļģijā pārtvēra Antverpenes policija.

Šis gan nav vienīgais skandāls, kurā iepīts Promess. 2018. gadā, atpūšoties Ivisā, viņš esot fiziski uzbrucis savai sievai. Savukārt 2021. gadā Proumss tika apsūdzēts sava brālēna saduršanā.

Promess "Spartak" pārstāv kopš 2021. gada. Tas nozīmē, ka Krievijas futbola premjerlīga pavēra durvis futbolistam, kurš jau bija apsūdzēts vardarbībā pret sievu, un paturēja viņu sastāvā arī pēc brālēna saduršanas apsūdzībām. Un viņš nav atlaists arī pēc augstāk minētajām apsūdzībām narkotiku iegādē.

Šā gada 3. martā Promesam būs jāstājas Nīderlandes tiesas priekšā, bet futbolists, visticamāk, uz sēdi neieradīsies, jo šobrīd slēpjas Krievijā un vēlas iegūt tās pilsonību.

13. janvārī "Spartak" sāka treniņnometni Dubaijā. "Sport24" vēsta, ka 2021. gadā Apvienotie Arābu Emirāti un Nīderlande vienojās par savstarpēju noziedznieku izdošanu. Ja Promess komandai dotos līdzi uz treniņnometni, viņš, visticamāk, tiktu izdots Nīderlandei.

"Spartak" paziņoja, ka futbolists trenējas pēc individuāli sagatavota grafika.

Šajā premjerlīgas sezonā Proumss 23 mačos atzīmējies ar 17 vārtu guvumiem un sešām rezultatīvām piespēlēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu