VIDEO ⟩ Pie diktatora Putina rezidencēm izvietoti raķešu kompleksi "Pancir" (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Raķešu iekārta "Pancir-S1". Ilustratīvs attēls.
Raķešu iekārta "Pancir-S1". Ilustratīvs attēls. Foto: DenMan80/Shutterstock

Krievijā turpina savā valstī izvietot raķešu sistēmas. Tagad aptuveni sešu kilometru attālumā no kara noziedznieka Vladimira Putina rezidences Valdajā izvietotas zenītartilērijas un raķešu iekārtas "Pancir-S1", vēsta izdevums "Agenstvo".

Vietējie iedzīvotāji norāda, ka komplekss "Pancir-S1" nesen parādījies Novgorodas apgabala Jašerovas ciemā, kas atrodas aptuveni sešu kilometru attālumā no Putina rezidences Valdajā.

Komplekss "Pancir" ciematā esot parādījies pirms vairākām nedēļām. To, ka šāds komplekss tiešām ir, apstiprina arī vairāki Jašerovai kaimiņos esošo ciematu iedzīvotāji.

Šis komplekss ir pastāvīgā kaujas dežūrā, pie tā vienmēr uzturas vismaz trīs karavīri.

Izdevums "Agenstvo" uzsver, ka Jašerovas tuvumā nav kritiskās infrastruktūras, stratēģisku objektu, lielu uzņēmumu vai karaspēka bāzu.

Krievijas Aizsardzības ministrija un Kremlis pagaidām nav komentējuši pretgaisa aizsardzības sistēmas klātbūtni Valdajā.

Pagājušajā nedēļā aculiecinieki arī informēja, ka "Pancir" komplekss izvietots arī Piemaskavas ciematā Zarečje - aptuveni desmit kilometru attālumā no Putina rezidences Novo-Ogorjovā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu