KPMG vadītāja Armīne: ja sieviete kaut ko patiešām grib - viņa var visu! (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Līdere" lektori
"Līdere" lektori Foto: Publicitātes foto

Kāds ir sievietes ceļš līdz kļūšanai par līderi, cik tas ir viegls vai grūts? Pieredzes stāstā dalās KPMG vadītāja Armīne Movsisjana, kura atklāj, ka viņas ceļā uz panākumiem būtiska nozīme bijusi mammai un vecmāmiņai.

"Jau kopš bērnības es sapņoju par sasniegumiem. To es iemācījos no savas vecmāmiņas Neļas. Pēc kara, ko viņa pavadīja darba nometnē Francijā, viņa izmācījās LU juristos un turpināja darbu kā juriste. Deviņdesmitajos gados viņa nosvinēja savu 60 gadu jubileju un metās attīstīt jaunu Latvijas biznesu, palīdzot ar jurista konsultācijām jaunām firmām, kuras toreiz saucās kooperatīvi. Viņai bija arī stingrs raksturs, ko viņa laiku pa laikam mums arī demonstrēja," lekcijā savu stāstu aizsāk Armīne. 

"Līdere" lektore Armīne Movsisjana.
"Līdere" lektore Armīne Movsisjana. Foto: Publicitātes foto

"Es vēlējos līdzināties savai vecmāmiņai, un 30 gadus vēlāk tikpat sarežģītus un atbildīgus lēmumus biznesā pieņēmu jau es pati. Jā, arī man emocijas sit pāri, bet pagaidām es iztieku ar zīmuļu un pildspalvu laušanu. Es izaugu kopā ar mammu un vecmammu, tāpēc ģimenē bija pieņemts - sieviete var un dara visu! Tas ir labi, bet tas liek vēlāk aizmirst, ka stiept tavus smagumus var vīrs. Es to bieži aizmirstu, es neesmu pieradusi pie tā," stāsta Armīne. 

"Līdere" lektori
"Līdere" lektori Foto: Publicitātes foto

Vairāk skaties foruma "Līdere" video:

Kamēr gaidām iedvesmas forumu "Līdere 2023", piedāvājam reizi nedēļā vēlreiz noklausīties beidzamā foruma lektorus.

Vairāk par 2023. gada forumu "Līdere" lasi šeit.

Seko un iedvesmojies!

Foto: "Līdere 2021" 

Foto: "Līdere 2020"

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu