Ratnieks ievēlēts par "Rīgas metropoles" līdzpriekšsēdētāju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Zemkopības ministra padomnieks Edvards Ratnieks piedalās atjaunotās Latvijas Lauksaimniecības universitātes Veterinārmedicīnas fakultātes atklāšanas pasākumā.
Zemkopības ministra padomnieks Edvards Ratnieks piedalās atjaunotās Latvijas Lauksaimniecības universitātes Veterinārmedicīnas fakultātes atklāšanas pasākumā. Foto: Zane Bitere/LETA

Par Rīgas un Pierīgas pašvaldību apvienības "Rīgas Metropole" valdes locekli un līdzpriekšsēdētāju no Rīgas puses ievēlēts Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Edvards Ratnieks (NA/LRA).

Pērn decembrī par Rīgas Metropoles līdzpriekšsēdētāju un valdes locekli no Pierīgas puses kļuva Ādažu novada domes priekšsēdētāja Karīna Miķelsone (LRA).

Jauna organizācijas vadība ievēlēta, jo iepriekšējais "Rīgas Metropoles" līdzpriekšsēdētājs Edvards Smiltēns (AS) kļuvis par Saeimas priekšsēdētāju, bet otrs līdzpriekšsēdētājs Māris Sprindžuks (AS) - par vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministru.

Saskaņā ar Rīgas Metropoles statūtiem, apvienības valdē ir četri locekļi un divi līdzpriekšsēdētāji ar vienlīdzīgu paritāti no Rīgas un Pierīgas pašvaldību puses.

Rīgas un Pierīgas pašvaldību apvienība "Rīgas Metropole" apvieno Rīgu un teritoriju ap to. Tās kodolu veido Rīga un astoņi Pierīgas novadi un to pilsētas - Ādažu, Ķekavas, Mārupes, Olaines, Ropažu, Salaspils, Saulkrastu un Siguldas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu