"Ārkārtīgi vērtīgi man ir šādi ceļojumi." Kaspars Roga par izvēli dzīvot un strādāt ārzemēs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook

Aizvadītajā nedēļas nogalē Daugavpils Olimpiskajā centrā ar krāšņu un skatītāju emocijām piepildītu finālšovu izskanēja "Latvijas Radio 2" aptauja "Muzikālā banka 2022". Uz šo pasākumu bija ieradies arī grupas "Prāta vētra" bundzinieks Kaspars Roga, kurš jau labu laiku mitinās Spānijā.

Grupas "Prāta vētra" bundzinieks Kaspars Roga uz ceremoniju ieradies no Barselonas Spānijā, kur jau kādu laiku dzīvo un strādā.

"Ārkārtīgi radoši un vērtīgi man ir šādi ceļojumi, jo gūstu no cilvēku enerģētikas, atmosfēras, kāda tur ir, to akumulēju sevī un transformēju dziesmās, filmās un citos projektos," par izvēli dzīvot ārzemēs izdevumam "Kas Jauns" stāsta Roga.

Viņš "Prāta vētras" darbus virza, strādājot mūzikas studijā Barselonā. "Es no turienes,  producents – no Zviedrijas, "vētra" – no Latvijas," beidzamajā laikā ierasto darba formātu atklāj bundzinieks.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka "Prāta vētras" fani jau iepriekš bija pamanījuši, ka grupa vairākos koncertos pērn kāpusi uz skatuves bez Rogas. Viņa vietā bungas spēlē Nelli Bubujanca. 

Koncerttūres ieraksta "Gads bez kalendāra" pirmizrādē grupas biedri viesa skaidrību, ka Roga nu par mājām sauc Spāniju, bet tas nebūt nenozīmē, ka Kaspars grupu būtu pametis.

Tāpat vēstīts, ka par gada vērtīgāko popa un roka dziesmu Latvijā aptaujā "Muzikālā banka 2022" atzīta grupas "Citi zēni" dziesma "Lieka štuka".

Vairāk lasi izdevuma "Kas Jauns" 31. janvāra numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu