Atrasts Igaunijas pilsonis, kurš nedēļu bija bez vēsts pazudis Taizemē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: itman__47/Shutterstock

24. janvārī Phatajā, Taizemē, pazuda Igaunijas pilsonis Heino Lēna. Viņš tika atrasts dzīvs nedēļu vēlāk. Izrādījies, ka viņam pēkšņi palicis slikti, vēsta medijs "Postimees". 

Pirmdien, 30. janvārī, tapa zināms, ka vīrietis ir atrasts. Viņš atradās vietējās policijas uzraudzībā un tika nogādāts slimnīcā.

Heino bija devies uz vietu, kas pazīstama kā ballīšu meka. Tur viņš bija šķīries no saviem ceļojuma biedriem un palicis viens.

Vīrietim palicis slikti, un viņš nav spējis pats atrast palīdzību.

Igaunijā sociālajos tīklos plaši izplatījās ziņas par viņa pazušanu. 

"Pat Taizemē katrā pilsētā ir kāds igaunis, kuram var uzticēties nelaimē," sociālajos tīklos raksta vīrieša māsa Ereta, kura bija organizējusi meklēšanas kampaņu no Igaunijas. "Tieši tā arī notika. Kāds kādu pazina, kā jau igauņiem ierasts."

Sieviete īpaši pateicās Taizemē dzīvojošajam igaunim Reimo Meijelim, kuru viņa nodēvēja par sava brāļa sargeņģeli. Meijels bija veltījis savu laiku, lai meklētu pazudušo igauni. 

Arī kompānija, ar ko Heino bija devies ceļojumā, nolēma atgriezties Phatajā, lai pievienotos meklēšanai.

"Sagatavojieties šādām situācijām. Ja iespējams, ceļojiet draugu kompānijā. Ja iekļūstat grūtībās, nebaidieties lūgt palīdzību," raksta Heino māsa. "Svarīgākais ir tas, ka Heino ir atrasts."

Viņa norāda, ka stāsts beidzās laimīgi, tomēr tam vajadzētu kļūt par mācību citiem.

Sieviete izteica pateicību arī Igaunijas policijai, kas palīdzēja analizēt iespējamos riska scenārijus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu