Latvju zeltene Evija Sloka saņēmusi bildinājumu no sava amerikāņu policista

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: evijasloka/ Instagram

Grupas "Klaidonis" solista Māra Slokas meita, mūziķe Evija Sloka, kas plašāku atpazīstamību guva, piedaloties TV šovā "O!Kartes akadēmija", jau labu laiku dzīvo ASV un ir attiecībās ar amerikāņu policistu. Nu Evija dalās priekā, liekot noprast, ka viņas pirkstā mirdz saderināšanās gredzens.

Paziņojot jaunumus, viņa "Instagram" ierakstā raksta: "Tātad notika lieta." Tekstam pievienotas arī emocijzīmes - gredzens un iemīlējusies sejiņa.

Komentāros gan angļu, gan latviešu valodā Eviju un viņas topošo vīru Niku draugi, paziņas un viņas mūzikas cienītāji steidz apveikt ar jauko notikumu.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Evija ar Niku iepazinās, strādājot kafijas veikaliņā. Neilgi pirms pandēmijas viņa pārvācās uz Hobokenu. 

Kad viņa iekārtojās jaunajā dzīvesvietā, Evijai viss bijis svešs. Lai iepazītu pilsētu un atrastu jaunus draugus, viņa nolēma sākt darbu vietējā kafijas veikaliņā. "Tā ir diezgan stilīga vieta ar foršu atmosfēru. No rītiem tiku arī pie gardas kafijas," atminas viņa.

"Kādu rītu pirms darba laika sākuma pa kafejnīcas durvīm ienāca mans tagadējais draugs Niks. Mēs ļoti ātri iepazināmies," atklāj Evija.

Evija ārzemēs dzīvo jau desmit gadus, četrus – Lielbritānijā, beidzamos sešus – ASV.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu