24. februārī pie Krievijas vēstniecības Rīgā notiks pikets Ukrainas atbalstam

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Sintija Zandersone/LETA

24. februārī, kad apritēs gads kopš Krievija uzsāka pilna mēroga karu pret Ukrainu Rīgā pie Krievijas vēstniecības notiks pikets, paužot atbalstu Ukrainai.

Kā aģentūra LETA noskaidroja Rīgas domē, sākotnēji pieteikts, ka piketā, kas sāksies plkst. 17.30 piedalīsies 19 cilvēki. Viņu mērķis ir atgādināt par noziedzīgā Krievijas kara Ukrainā gadadienu.

Arī sociālajos tīklos pausts aicinājums 24. februārī pulcēties pie Krievijas vēstniecības, lai nosodītu noziedzīgo karu un genocīdu pret Ukrainu.

"Ukraina nav salauzta - Ukraina uzvarēs! Pulcēsimies pretī Krievijas vēstniecībai un izteiksim atbalstu Ukrainai," teikts aicinājumā.

Kā ziņots, kopš Krievijas iebrukuma Ukrainā, regulāri notiek protesta akcijas pie Krievijas vēstniecības. Ukrainas atbalsta biedrība ir pieteikusi pasākumu rīkošanu šajā vietā katru dienu no plkst. 12 līdz 21.

Kā ziņots, Krievija 2022. gada 24. februārī sāka pilna mēroga karu pret Ukrainu, sākot apšaudīt gan militāro, gan civilo infrastruktūru. Ukrainas armija un brīvprātīgie sāka aktīvu aizstāvēšanos un pretuzbrukumus okupantiem. Karš turpinās un tajā gājuši bojā tūkstošiem cilvēku un sagrautas vairākas Ukrainas pilsētas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu