Oficiāli paziņots Makgregora atgriešanās cīņas pretinieks

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: Reuters/ScanPix

Slavenais īru jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstonis Konors Makgregors apstiprināts kā viens no realitātes šova "The Ultimate Fighter" (TUF) jaunās sezonas treneriem, uzzinot arī savas atgriešanās cīņas pretinieku.

TUF ir realitātes šovs, kurā divām UFC zvaigznēm tiek piešķirta komanda ar cīkstoņiem, kuri cīnās par iekļūšanu slavenajā MMA organizācijā.

Makgregors reiz jau ir bijis TUF treneris, realitātes šova 22. sezonā, stājoties pretim Juraijam Feiberam. Tiesa, toreiz abi treneri, kā tas bieži vien ir ierasts, oktagonā netikās.

Tomēr pēc šīs sezonas, kas tiks translēta no 30. maija līdz 15. augustam, Makgregors oktagonā tiksies ar otru treneri, kurš būs populārais amerikānis Maikls Čendlers.

Tiesa, šobrīd nav skaidrības par laiku, kad Makgregors atgriezīsies oktagonā, bet viņa tikšanās ar Čendleru 2023. gada ietvaros ir oficiāli apstiprināta.

Makgregors šobrīd nav ASV Antidopinga aģentūras (USADA) testējamo cīkstoņu sarakstā. Cīkstoņi pēc atgriešanās USADA sarakstā sešus mēnešus nedrīkst aizvadīt cīņas. Tikai sešus mēnešus pēc atgriešanās USADA sarakstā un tīra antidopinga testa cīkstonis drīkst aizvadīt cīņu.

Tiesa, USADA noteikumos arī ir izņēmumi, kas paredz, ka cīkstonis oktagonā ar tīriem antidopinga testiem var doties arī ātrāk nekā sešus mēnešus pēc atgriešanās USADA sarakstā.

34 gadus vecais Makgregors savā profesionālajā MMA karjerā ir izcīnījis 22 uzvaras, piedzīvojot sešus zaudējumus. Savu līdz šim pēdējo cīņu Makgregors aizvadīja 2021. gada vasarā, kājas lūzuma dēļ ar tehnisko nokautu piekāpjoties Dastinam Porjē. Īru cīkstonis ir zaudējis divas cīņas pēc kārtas, abos dueļos piekāpjoties jau minētajam Porjē.

Savukārt 36 gadus vecais Čendlers profesionālās karjeras laikā ir ticis pie 23 uzvarām, zaudējuma rūgtumu piedzīvojot astoņas reizes. UFC viņš pievienojās 2020. gada izskaņā un kopš tā laika ir izcīnījis tikai divas uzvaras piecās cīņās. Arī Čendlers savā līdz šim pēdējā cīņā piekāpās Porjē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu