"Supernovas" veterāns Markus Riva dalās ar pēdējā laika asprātīgāko joku par sevi (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra"

Nevienam nav noslēpums, ka Markus Riva tautā tiek saukts par "Supernovas" veterānu, jo šis dziesmu konkurss vairs nav iedomājams bez mūziķa dalības tajā. Viņš jau devīto reizi izmēģina spēkus šajā konkursā un ir kļuvis par "Supernovas" finālistu.

Realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra" Nauris Brikmanis pirms pirmā "Supernovas" pusfināla ciemojās pie Markus, lai uzzinātu viņa domas par Eirovīziju un kā viņš uztver negatīvos komentārus sociālajos tīklos. 

Markus šova raidījumā pastāstīja par savu brendu "Lucky one", ko uzsācis jau pirms daudziem gadiem. Šobrīd aktuālākā prece viņa internetveikalā ir džemperis ar uzrakstu "Forever", kas ir Supernovas dziesmas nosaukums.

Pēc viesošanās pie Markus Nauris atzina, ka nebija iedomājies par mūziķa lielo balvu apjomu. Brikmanis atzina, ka viņam esot, kur augt un attīstīties, lai sasniegtu Rivas līmeni.

Markus Riva sarunā min, ka jau deviņus gadus aktīvi piedalās Latvijas Eirovīzijas atlasē un neslēpj vēlmi uzvarēt un pārstāvēt Latviju starptautiskajā Eirovīzijā.

Viņš pats atzīst: "Galvenais, lai ir ideja, dziesma, kā tu to iznesīsi. Šī gada dziesma atšķiras no iepriekšējiem gadiem ar savu dinamiku, ātrumu."

Mūziķa apņēmība un mērķtiecība tikt uz lielo Eirovīziju bieži vien sociālo tīklu vidē tiek nopelta, un nereti viņš saņem paprāvu naidīgu komentāru gūzmu. Markus uzjautrināts atceras pēdējo zobgalīgo komentāru.

"Pēdējā laika asprātīgākais joks par mani bija šāds - "man bija joks par Marku Rivu, bet tas palika otrajā vietā"."

Ar vieglu humoru un skatu uz dzīvi slavenais mūziķis gatavojas Supernovas finālam, kas būs skatāms jau šajā nedēļas nogalē. Viņš finālā šovā uz skatuves kāps pēdējais, ar kārtas numuru 10.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu