VIDEO Nesaņēmis depozīta kuponu, vīrietis naktī mēģina atgūt 10 nodotās pudeles

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas depozīta sistēmas āra kiosks Nometņu ielā pie "Maxima XX" veikala.
Latvijas depozīta sistēmas āra kiosks Nometņu ielā pie "Maxima XX" veikala. Foto: Evija Trifanova/LETA

Kāds vīrietis, kurš, nododot sakrātās pudeles depozīta punktā, netika pie kupona, mēģinājis situāciju risināt ar tuvējā veikala darbiniekiem. Tomēr tad, kad tas neizdevās, vīrietis nolēmis atgriezties agrā rīta stundā un naudu atgūt, vēsta raidījums "Degpunktā". 

Trokšņi agri no rīta pie veikala "Maxima" kādu Iļģuciema iedzīvotāju darīja bažīgu. Ieraugot, ka kāds rosās pie metāla skapja un mēģina atzāģēt tā slēdzeni, vīrietis nolēma sazināties ar pašvaldības policiju.

Policisti devās uz tirdzniecības vietu un tur arī sastapa vīrieti, kuram bija, viņaprāt, pavisam pašsaprotams iemesls tumsā uzdarboties svešā īpašumā.

"Es nodevu pudeles. Desmit pudeles tajā automātā vienkārši pazuda. Lauzu, jo domāju, ka tur ir pudeles. Atlaužot skapi, gribēju vienkārši paņemt savas pudeles, svešu man nevajag… Es domāju, ka tur ir pudeles. Nu, ne jau tieši manas, bet…" stāsta vīrietis. 

Metāla skapī nebija pudeļu. Tajā glabājās lāpstas, paletes un atkritumu konteineri.

Rīgas pašvaldības policijas pārstāve Ērika Verze stāsta, ka vīrietis aizturēts, vēlāk notikuma vietā ieradās veikala maiņas vadītāja un Valsts policijas darbinieki tālāku procesuālo darbību veikšanai un vīrieša atbildības vērtēšanai.

Plašāk skatieties sižetā. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu