Liepājā notikusi slepkavība. Aizturēts kāds liepājnieks

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Valsts policijas auto. Ilustratīvs attēls.
Valsts policijas auto. Ilustratīvs attēls. Foto: Valsts policija

Valsts policija (VP) par slepkavību Liepājā aizturējusi kādu liepājnieku, kurš iepriekš nav nonācis policijas redzeslokā, aģentūru LETA informēja VP Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Madara Šeršņova.

Piektdien, 17.februārī, ap plkst.15 VP saņēma informāciju, ka Liepājā atrasts vīrieša līķis. VP Kurzemes reģiona pārvaldes amatpersonas ieradās notikuma vietā un konstatēja, ka Vecajā ostmalā atrodas vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm.

Policisti tajā pašā dienā aizdomās par noziedzīga nodarījuma izdarīšanu aizturēja vīrieti, kuram nākamajā dienā tiesa piemēroja drošības līdzekli - apcietinājumu.

Noskaidrots, ka bojā gājušais ar aizturēto bijuši savstarpēji pazīstami un miesas bojājumi nodarīti, visticamāk, konflikta laikā. Aizdomās turētais iepriekš nav nonācis policijas redzeslokā.

Policijā par notikušo ir sākts kriminālprocess par slepkavību. Saskaņā ar Krimināllikumu, par šādu noziedzīgu nodarījumu soda ar mūža ieslodzījumu vai ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz 20 gadiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu