VIDEO "Esmu ieguvēja." Liene Ušakova atminas nelāgo pieredzi ar "Tinder" blēdi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Gints Ivuškāns/ TV3 šovs "Zilonis Studijā"

Par vienu 2018. gada skaļākajiem skandāliem kļuva dziedātājas Lienes Ušakovas stāsts par kādu donžuānu, kurš apkrāpis ne tikai viņu, bet arī citas sievietes. Nu viņa sarunu šovā "Zilonis studijā" atskatās uz šo pieredzi.

Iepazīšanās platformā "Tinder" Ušakova bija reģistrējusies pirms daudziem gadiem. Tagad šajā platformā viņa ir nobloķēta. "Manis tur vairs nav," viņa atklāj.

"Man ir vairākas pieredzes. Tagad atskatoties uz visu piedzīvoto, kas saistās ar šo aplikāciju, ar attiecībām ar pretējo dzimumu, esmu ārkārtīgi pateicīga, neskatoties uz manu negatīvo pieredzi."

Ušakova uzskata, ka, pateicoties šai pieredzei, viņa ieguvusi arī kaut ko vērtīgu - labu draugu. Viena no daudzajām apkrāptajām sievietēm, viena no šī vīrieša ķetnās iekritušajām palika stāvoklī no šī puiša. Ir piedzimis bērniņš – ļoti jauka meitenīte."

Abas iepazinās laikā, kad saistībā ar šo situāciju bija publiska kņada, kad sievietes nekautrējās un turpināja sevi atklāt, rakstīja Lienei, par krāpnieku iesniedza sūdzības. "Patlaban mēs strādājam kopā. Viņa ir bijusi mana pasniedzēja. Man ir izveidojusies laba saikne ar cilvēku, kuru es satiku šajā nelaimē. Šobrīd, atskatoties uz to, kas notika pagātnē, esmu tikai un vienīgi ieguvēja," skaidro Liene.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka 2018. gadā Lienei ar vīrieti, kurš izrādījās krāpnieks, izveidojās galvu reibinošs romāns, kura laikā Liene privātās sarakstēs atklāja savas slēptākās seksuālās fantāzijas, kā arī nosūtīja seksa video. Turklāt vīrietim bija pieejami arī Lienes pases un citi dati. Pēcāk Ušakova atklāja, ka viņai ticis "iesaldēts" (slēgts) bankas konts un viņa palikusi bez finansiāliem līdzekļiem.

Tāpat atklājās, ka Liene nav vienīgais krāpnieka upuris un vispār viņš ir precējies trīs bērnu tēvs. 

Vairāk skaties video:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu