"Man vienkārši gribējās visu pamest." Žanna Dubska komentē skandālu modes šovā (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes, Artūrs Krūmiņš/TVNET, Apollo.lv kolāža

Sociālajos tīklos pagājušajā nedēļā lielu ažiotāžu izpelnījās kanāla "STV Pirmā!" šovs "Stila patruļa". Tika sākta linča tiesa pret vairākiem šova stilistiem, un viena no tām bija arī Žanna Dubska, kura šobrīd jūtas ļoti aizvainota.

Vislielākā uzmanība tika pievērsta pašmāju slavenākā "draq queen" Amuna Davis (īstajā vārdā Dāvis Ķimenis) paustajam. Dāvis par šova stilistu Aleksandru Pavlovu un Žannu Dubsku izteicās ļoti neglaimojoši. 

Dāvis pamatoja, ka savu viedokli izteicis, lai pievērstu uzmanību tam, kā šie cilvēki jūtas, piedaloties raidījumā. Viņaprāt, dalībnieki vairākās raidījuma epizodēs tika pazemoti un noniecināti.

Dāvja video izpelnījās milzīgu popularitāti. Vieni sociālo tīklu lietotāji viņu atbalstīja, izsakot pateicību par viedokļa paušanu, citi gan problēmu nesaskatīja. 

Nu arī Žanna komentējusi situāciju.

"Pirmajā mirklī, kad ieraudzīju Dāvja safilmētos storijus, man nāca smiekli.

Pasmējos par "vecajiem vepriem", kā viņš mūs ar Aleksandru nosauca.

Mani uzjautrināja arī tas – "kuņģis, kas karājas pāri biksēm", jo pati esmu apaļīga un bieži rādu sevi kā piemēru, lai atrastu skaistus apģērbus sievietēm ar puncīšiem, apaļiem dupsīšiem vai ķeseļveidīgām krūtīm, kādas mēdz būt pēc bērnu barošanas vai vecumdienās.

Pasmaidīju pat par Dāvja eidžismu un ieteikumu man uztaisīt 360 plastiskās operācijas, lai piesegtu grumbas. Līdz zināmai robežai tas bija smieklīgi," atzīst Žanna.

"Kad Dāvis ķērās pie personīgiem apvainojumiem, sāka noniecināt mani kā profesionāli, kā sievieti, man vienkārši gribējās visu pamest. Sāku aizdomāties, vai mans darbs vispār ir vajadzīgs, bet tad sapratu – man taču ir augstākā izglītība, divi doktora grādi un 37 gadu stāžs profesijā, kas daudziem palīdz atrast savu tēlu un uzlabot dzīvesprieku," uzsver stiliste.

"Taču vistrakāk bija, kad šis cilvēks sāka aizvainot manu kolēģi Aleksandru Pavlovu, graut viņa reputāciju, vairākkārt atkārtojot, ka viņš ir gejs.

Tas ir apbrīnojami, ka Dāvis, pats būdams netradicionālas orientācijas, šādi uzbrūk Aleksandram, kuram ir sieva un meitas. Viņas noteikti jūtas šausmīgi, ka šādi kāds apvaino viņu tēti un vīru. Bija sajūta, ka atgriezušies padomju laiki un runā nevis jauns cilvēks, bet retrogrāds vecis, un no viņa mutes nāk sociālistiskās pagātnes atraugas," pauž Žanna.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Dāvis skaļi savu viedokli sāka izteikt pēc epizodes ar 40 gadus veco bārmeni Diānu no Rīgas, kas TV ekrānos parādījās šajā nedēļā. Viņa šovā tika notiesāta par nevērību pret sevi.

Pati šova dalībniece Diāna pauda, ka nejūtas pazemota vai aizvainota. Arī raidījuma veidotāji nesaskatīja neko ļaunu, tieši pretēji - viņi mudināja Amunu publiski atvainoties gan Aleksandram, gan Žannai. "Amuna ir nekrietni apmelojis projektu un ļoti rupji izteicies par modes māksliniekiem, kuri ar savu darbu ir izpelnījušies tikai cieņu."

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 28. februāra numurā.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu