VIDEO "Mēs ilgu laiku dzīvojām kā ļoti labi draugi." Ainārs Rubiķis stāsta par iepazīšanos ar savu sievu Rēziju Kalniņu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

Pašmāju šovā "Šefu gaidījāt?" sabiedrībā pazīstami ļaudis savās mājās uzņems Latvijā atzītus šefpavārus, lai kopā pagatavotu vakariņas, un šoreiz Māri Jansonu savās mājās uzņēma pieprasītais diriģents Ainārs Rubiķis.

Starp īpašajiem cilvēkiem, ko Ainārs Rubiķis bija ielūdzis uz pateicības vakariņām, bija viņa laulātā draudzene aktrise Rēzija Kalniņa. "Mana mīlestība, mana ģimene, mans lielākais balsts un cilvēks, kurš darbojas šīs mājas virtuvē," par sievu izteicās Rubiķis.

Baudot šefpavāru sarūpēto maltīti, Ainārs atklāja, kā iepazinās ar Rēziju. "Īsais stāsts. Mēs satikāmies, liekas, pirmajā Dailes teātra festivālā Stāmerienā. Kopš tā brīža mēs kļuvām ļoti tuvi un ļoti labi draugi, viens otram uzticot tiešām ļoti personīgas lietas. Arī kā draugiem mums bijusi sajūta, ka otru gribas paturēt rokas stiepiena attālumā. Rēzija vienmēr mācējusi mūs samierināt, un tas viņai izdodas ļoti vienkārši.

Mēs ilgu laiku dzīvojām kā ļoti labi draugi, un bija viens mirklis, kad mēs sapratām, ka pievilkšanās ir krietni stiprāka.

Es jau vairākkārt esmu teicis, ka mūsu personīgā pretošanās šīm attiecībām bija diezgan lemta neveiksmei," 

abu satikšanos un attiecību sākumu atminējās Ainārs.

Vai Rēzija uzskata, ka tikšanās ar Aināru bija zvaigznēs ierakstīta? "Es domāju, ka nav iespējams citādāk. Mums ir teikts, ka mēs jau iepriekšējos iemiesojumos esam bijuši kopā – kā kara biedri, kā brāļi, kopā gājuši bojā. Nekas nav nejauši," sacīja Rēzija.

Rēzija Kalniņa un Ainārs Rubiķis apprecējās Rīgas Dzimtsarakstu nodaļā 2013. gada 31. jūlijā. Gan Rēzijai, gan Aināram šī ir otrā laulība.

Vairāk skaties video:

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu