Merzļikins ielaiž četras ripas un tiek nomainīts NHL spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins sestdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā pēc četrām ielaistām ripām tika nomainīts.

Merzļikina pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" izbraukumā ar rezultātu 2:5 (1:2, 1:2, 0:1) zaudēja Otavas "Senators".

Merzļikins, spēlējot 23 minūtes un četras sekundes, atvairīja 19 no 23 metieniem, kamēr viņu aizstājušais Maikls Hatčinsons, kurš aizvadīja savu pirmo spēli "Blue Jackets" kreklā, 36 minūtēs un 56 sekundēs tika galā ar 15 no 16 raidījumiem.

Mača sestajā minūtē vārtu guvumiem apmainījās mājinieku uzbrucējs Treviss Hemoniks un viesu spēlētājs Džeks Rosloviks, bet pirmā perioda otrajā pusē Merzļikinu pārspēja arī Tims Šticle. Otrās trešdaļas pirmajās minūtēs ar 48 sekunžu starpību vēl divas ripas Merzļikina vārtos iemeta Hemoniks un Džeikobs Čikrens, bet perioda vidū mājinieku pārsvaru samazināja Patriks Laine.

Trešajā periodā pēc nospēlētām 12 minūtēm Hatčinsonu vienīgo reizi šajā mačā sarūgtināja Šticle. Uzvarētāju vārtos Kems Telbots atvairīja 19 no 21 ripas.

Merzļikins šajā sezonā 28 cīņās guvis septiņas uzvaras, vidēji ielaidis 4,15 ripas un atvairījis 87,9% metienu.

"Blue Jackets" ar 46 punktiem 63 spēlēs ir pēdējā, 16.vietā Austrumu konferencē, kamēr "Senators" ar 68 punktiem 62 dueļos ir desmitā.

Kolumbusas hokejisti dosies uz Pitsburgu, kur otrdien aizvadīs maču ar vietējo "Penguins" komandu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu