"Piekrīti, tu sasodītā k*ce." Fjūrijs un Usiks strīdas par būtisku līguma nosacījumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Taisons Fjūrijs un Oleksandrs Usiks
Taisons Fjūrijs un Oleksandrs Usiks Foto: Reuters/ScanPix

Savos sociālo mediju kontos ar apvainojošiem izteikumiem apmainījušies boksa spīdekļi Taisons Fjūrijs un Oleksandrs Usiks.

Abu sportistu pārstāvji joprojām cenšas vienoties par ilgi gaidītās cīņas norisi 29. aprīlī. Tagad abi bokseri publiskajā telpā apmainījušies ar komentāriem par kādu būtisku līguma nosacījumu.

Ārzemju mediji ziņo, ka Usiks pat ir piekritis ienākumu sadalījumam proporcijā 30:70 par labu Fjūrijam. Tagad abi bokseri konfliktē par revanša cīņas punkta iestrādāšanu līgumā. Fjūrijs pastāv, ka cīņas zaudētājam nevajadzētu tikt pie iespējas revanšēties.

"Šodien aprunājos ar advokātiem. Usika pārstāvji runā par revanša punktu un tamlīdzīgām muļķībām. Kā būtu, ja [līgumā] netiktu iestrādāti nekādi revanša nosacījumi. Mums abiem. Palielināsim likmes. Nekad neuztraucies par to, kas notiks nākotnē. Neuztraucies par to, cik dolārus saņemsi pēc zaudējuma. Uztraucies par cīņu 29. aprīli.

Uzvarētājs tiek pie visa spožuma, zaudētājs dodas mājās ar dzimumlocekli rokās. Ko saki? Piekrīti, tu sasodītā k*ce," sacīja Fjūrijs.

Usiks gan nepalika atbildi parādā, norādot, ka tieši Fjūrija pārstāvji iestājas par revanša punkta iekļaušanu līgumā.

"Hei, alkatīgais punci, revanša punkts bija tavu pārstāvju uzstādījums, ne manu. Beidz čīkstēt un izvairīties [no cīņas]. Esi vīrietis, paraksti līgumu vai atbrīvo čempiona jostu. Es gribu būt absolūtais čempions un nevēlos spēlēt tavas stulbās spēlītes," atbildēja ukraiņu bokseris.

34 gadus vecais Fjūrijs profesionālajā boksā aizvadījis 34 cīņas. Viņa kontā 33 uzvaras, no kurām 24 izcīnītas ar nokautu, un viens neizšķirts. Pret ASV bokseri Deonteju Vailderu 2020.gada februārī izcīnīto WBC čempiona jostu viņš aizstāvējis trīs reizes.

Savukārt 36 gadus vecais Usiks profesionālajā boksā ringā devies 20 cīņās un visās triumfējis, 13 dueļus noslēdzot priekšlaicīgi. Usiks bija absolūtais čempions svara kategorijā līdz 90,2 kilogramiem, bet 2021. gada septembrī atņēma visas četras jostas britam Entonijam Džošua supersmagsvaros. Aizvadītā gada augustā Džošua mēģināja revanšēties, taču tika pieveikts vēl vienu reizi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu