Kāpēc veiksme viņus apiet? Trīs Zodiaka zīmes, kurām bieži neveicas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: MikeDotta/Shutterstock

Trīs Zodiaka zīmju pārstāvji, kā apliecina astrologi, biežāk nekā citi uzdod jautājumu: ko izdarīju nepareizi? Ko esmu izdarījis, lai būtu pelnījis šādu likteni? Astrologi atbild uz jautājumu, kāpēc veiksme viņus regulāri apiet.

Jaunava

Jaunavas, pēc astrologu domām, lieliski risina citu problēmas un sniedz padomus, taču viņas nezina, kā palīdzēt sev. Kad Jaunavas kļūst nervozas, viņas sāk visu apkārtējo mazgāt, pulēt un tīrīt. Viņu dzīves telpa ir tik sterila, ka viesi tajā jūtas pat neērti un saspringti. Jaunavas mēdz visu salikt kastēs, marķēt, šķirot, un, ja kaut kas traucē to darīt, viņas krīt panikā.

Dzīve pastāvīgi nepatīkami pārsteidz šos cilvēkus. Tiklīdz šķiet, ka viss ir sakārtots, pēkšņi kāds izšļakstīs kafiju uz perfekti notīrīta paklāja.

Jaunavu dzīve sastāv no nepilnību labošanas, un viņas bieži brīnās, kāpēc liktenis viņām ir tik nelabvēlīgs.

Svari

Netaisnība ir tas, kas visvairāk kaitina šīs Zodiaka zīmju pārstāvjus. Svari pamana vismazāko nelīdzsvarotības mājienu un bieži izjūt pret sevi netaisnību. Tas ir tas, kas  traucē šo cilvēku mieru un laimi.

Svari vispirms rīkojas, un tad... vairākas dienas domā par to, kas būtu noticis, ja būtu rīkojušies citādi.

Viņiem patīk skaisti cilvēki un luksusa preces. Viņiem svarīgs ir izskats, tāpēc viņi nevar samierināties ar novecošanas pazīmēm. Svariem tā ir viena no lielākajām netaisnībām pasaulē.

Svariem patīk spēlēt detektīvus, atmaskot meļus. Problēma ir tā, ka viņi visu uztver ļoti personīgi. Viņiem slikti cilvēki burtiski ir personisks apvainojums. Risinot citu cilvēku problēmas, viņi tās uztver kā savas.

Zivis

Zivis ne pārāk labi saskaras ar realitāti un pastāvīgi nonāk neveiklās situācijās. Tajā pašā laikā viņi asi un kaprīzi reaģē uz negatīviem dzīves apstākļiem. Šie cilvēki savās galvās jau sen ir zīmējuši, kādai jābūt viņu dzīvei un kādai jābūt ideālajai pasaulei apkārt. Bet tā kā realitāte tam pastāvīgi pretojas, Zivis ir apņēmības pilnas to pārspēt!

Kad šīs Zodiaka zīmes pārstāvji atklāj sarežģītu problēmu, viņi cenšas to atrisināt, ievelkot to savā teritorijā, savā pasaulē, ko kontrolē sarežģīti fizikas, matemātikas, garīguma likumi... Īpaši tas izpaužas, kad Zivis ir alkohola vai emociju reibumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu