Iespējams, nopietnā savainojumā iedzīvojies arī Jānis Strēlnieks

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jānis Strēlnieks
Jānis Strēlnieks Foto: FIBA.com

FIBA Čempionu līgas mačā nopietnā savainojumā, iespējams, iedzivojies Latvijas basketbola izlases saspēles vadītājs Jānis Strēlnieks.

Jau ziņots, ka Atēnu AEK K grupas mačā ar 92:78 savā laukumā pārspēja Stambulas "Galatasary", Strēlniekam šajā mačā izceļoties ar 15 gūtajiem punktiem.

Latvietis ceturtās ceturtdaļas izskaņā pēc epizodes, kurā nebija kontaktā ar kādu pretspēlētāju, spēja pamest laukumu tikai ar komandas biedru palīdzību.

Pēc mača komandas treneris preses konferencē atzina, ka nejūt lielu prieku par uzvaru, jo Strēlnieks iedzīvojies savainojumā, kas, iespējams, ir nopietnāks nekā licies, minot arī to, ka pie traumas ticis vēl viens no Atēnu vienības basketbolistiem.

"Esmu lepns par spēlētāju raksturu, jo spējām uzvarēt," teica treneris. "Tomēr nejūtu lielu prieku par panākumu savainojumu dēļ un Jāņa trauma izskatās diezgan nopietna."

Atēnu vienība ar četrām uzvarām piecās spēlēs K apakšgrupā ir līdere, Malagas "Unicaja" ar trīs panākumiem četros mačos ieņem otro vietu, Stambulas "Galatasaray" piecās spēlēs tikusi pie divām uzvarām un ir trešā, bet Limožas CSP zaudējusi visos četros mačos.

Otrajā posmā 16 komandas sadalītas četrās apakšgrupās pa četrām katrā. Pirmo divu vietu ieguvējas kvalificēsies ceturtdaļfinālam, kurā uzvarētājas noskaidrosies dueļos līdz divām uzvarām, bet sezona noslēgsies ar "Final Four" turnīru maijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu