VIDEO Dzintars Čīča izpilda "Tu esi vasarā" toreiz un tagad

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šogad aprit 20 gadi, kopš dziedātājs Dzintars Čīča pirmoreiz izpildīja slaveno dziesmu "Tu esi vasarā". Aicinām noskatīties video rullīšus, kā Dzintara balss skanēja toreiz un skan tagad.

Dzintars Čīča bija pirmais jaunais mākslinieks, kurš pārstāvēja Latviju starptautiskajā bērnu Eirovīzijas dziesmu konkursā, kas toreiz norisinājās Kopenhāgenā. Viņš ieguva devīto vietu. 

Kopš dziesma pirmo reizi izskanēja plašas publikas priekšā ir pagājuši jau 20 gadi. Atzīmējot dziedātāja 30. dzimšanas dienu, piedāvājam ceļot laikā, noklausoties, kā "Tu esi vasarā" skanēja pirms 20 gadiem un tagad.

Jāatgādina, ka dziesmas "Tu esi vasarā" mūzikas un vārdu autors ir pats Dzintars.

Dzintars Čīča dzied "Tu esi vasarā" 2003. gadā

Dzintars Čīča dzied "Tu esi vasarā" 2023. gadā 

Jaunākajā intervijā žurnālam "Privātā Dzīve" Čīča atklāja, ka slavenais baltais tērps vēl ir saglabājies. Tas atrodoties Sabiles privātmājas skapī.

Vaicāts, vai to taupa dēlam, viņš teic: "Nekad mūžā! Došu, ja viņš pats par to izrādīs interesi. Nezinu, kāpēc, bet man nepatīk krāsaini apģērbi, krāsaini tauriņi. Pēdējos gadus valkāju tikai melnu apģērbu. Tas nenozīmē, ka iekšēji esmu tumšs un depresīvs. Vienkārši mana dzīve ir pamainījusies."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Čīča pērn kļuva par tēvu otrajai atvasei un paziņoja, ka vēlas bērnus audzināt Latvijā. Viņš gan šobrīd pametis dzimto Sabili un nu par mājām sauc Angliju. Tur Čīča strādā par taksometra vadītāju.

Šobrīd Čīča ir Latvijā, aizvadot savas 30. jubilejas tūres koncertus, kas martā un aprīlī vēl izskanēs Valmierā, Ventspilī, Liepājā, Talsos, Jūrmalā, Jelgavā, Bauskā, Dobelē un Jēkabpilī, lielākajā daļā koncertu biļetes jau ir izpārdotas.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 14. marta numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu