VIDEO ⟩ Putina vizītes laikā Mariupolē bija dzirdami Kremlim neglaimojoši saucieni. Tie iemūžināti video

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Iepriekš ziņots, ka sestdien vēlajā vizītē okupētajā Mariupolē Krievijas prezidents un kara noziedznieks Vladimirs Putins tikās ar vietējiem "iedzīvotājiem". Medijs "Meduza" ziņo, ka šīs tikšanās laikā fonā bijuši dzirdami Kremlim neglaimojoši saucieni.

Vizītes laikā Putins apmeklēja mikrorajonu "Ņevskij", kur viņš, saskaņā ar Kremļa apgalvoto, esot aprunājies ar vietējiem iedzīvotājiem, kuri esot saņēmuši jaunus dzīvokļus iepriekš sagrauto vietā.

"Šis viss nav patiesība! Šis viss ir izrādīšanās!" Saucieni dzirdami arī Kremļa publiskotajā oficiālajā video, ziņo medijs.

VIDEO: Putins tiekas ar Mariupoles "iedzīvotājiem"

Minēto video pārpublicējusi arī Krievijas propagandas aģentūra “RIA Novosti”.

Kliedzēja bijusi sieviete. Visu viņas teikto video saprast ir grūti, tomēr pēc viņas saucieniem cilvēki, kuri pavadīja Putinu, sākuši atskatīties un rādīt viens otram kaut kādas zīmes ar rokām, raksta "Meduza".

Neatkarīgie žurnālisti mikrorajonu “Ņevskij” iepriekš nodēvēja par teju vienīgo atjaunoto vietu pašas Krievijas iepriekš iznīcinātajā Mariupolē.

Portāls "Apollo.lv" jau ziņoja, ka Putins sestdien apmeklēja okupēto Mariupoli, kuru Krievijas karaspēks aplenca kara sākumā un nobombardēja.

Kremļa preses sekretārs Dmitrijs Peskovs vēlāk atklāja, ka Putina vizīte notikusi sestdien vēlu vakarā.

"Tas notika vakar vēlu vakarā un naktī," sacīja Peskovs.

Viņš arī norādīja, ka Putins pa Mariupoli braucis bez autokolonnas, viņu pavadījusi "ļoti kompakta automašīnu grupa".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu