Kā izdejot no salauztas laulības un veģetatīvās distonijas. Divas pieredzes (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Argentīnas tango studijas "El Abrazo" saimniece Ginta Gaumala un video režisors, Argentīnas tango dejotājs Guntars Graiksts foruma "Līdere" dalībniecēm stāsta par tango. Tā ir deja, kas var cilvēku izglābt dzīves zemākajā punktā, palīdzēt atgūt prieku, dzīves garšu, stāju un mirdzumu acīs. 

"Reiz kāda dāma, kuru biju noskatījis, man atteica, atsūtot īsziņu: Let`s dance tango! Ar to man bija jāsaprot, ka nekāda seksa nebūs. Bet šis teksts mani uzrunāja. Es aizdomājos: ja viņa redzētu, ka esmu iemācījies, - varbūt nožēlotu. Neskatoties uz to, ka pēdējo reizi mācījos dejot 9. klasē, es nolēmu pamēģināt. Man ir 47 gadi, dēlī salaista laulība un pusmūža krīze," savu stāstu iesāk video režisors, Argentīnas tango dejotājs Guntars Graiksts. 

Foto: Publicitātes foto

"Mana bērnība pagāja manu vecāku ballīšu zīmē. Dziesmas, dejas uz galda - un pat mocis, kas brauc cauri pirmā stāva dzīvokļa istabām. Man bija lieliska, prieka pilna bērnība. Un tad trešajā klasē mani izmeta no sarīkojumu deju pulciņa. Man teica - tu nedejo un nekad nedejosi! Es noticēju - nedejoju, bet vecāku ballīšu sajūtu man gribējās turpināt. Es daudz ceļoju, strādāju vadošos amatos, braucu ar moci - visu varēju. Dzīve bija kā astoņdesmito gadu diskotēka. Un tad es vienrīt pamodos un sapratu, ka man viss riebjas... Mani kaitina mans darbs, man nav intereses ne par ko, un mans vīrs guļ ar citām. Man ir 38 gadi, trakojoša veģetatīvā distonija, un es saprotu, ka neviens cits nenāks mani glābt. Sapratu, ka man kaut kur ir jāiet, un mirkļa impulss atveda uz deju studiju," tāds ir Argentīnas tango studijas “El Abrazo” saimniece Ginta Gaumala.

Vairāk skaties foruma "Līdere" video:

Kamēr gaidām iedvesmas forumu "Līdere 2023", piedāvājam no jauna noklausīties pēdējā foruma lektorus.

Vairāk par 2023. gada forumu "Līdere" lasi šeit.

Seko un iedvesmojies!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu