Rīgas modes nedēļas aizkulises: Sabiedrībā zināmas lēdijas prezentē peldkostīmus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Arturs Kondrats

Rīgas modes nedēļas laikā augstceltnē Zunda Towers bija skatāma SLOW beachwear jaunā kūrorta kapsulas kolekcija "Step by Step.  Kolekciju demonstrēja sabiedrībā zināmas lēdijas Dagmāra Legante, Agnese Zeltiņa, Linda Samsonova, Dace Krieviņa-Bahmane, Laura Saulīte, Patrīcija Vavilova un citas.

Zīmola dizainere Elīna Štobe ar šo kolekciju paver SLOW beachwear zīmolu jaunā nišā, piedāvājot ne tikai peldkostīmus, bet arī pludmales apģērbus.

"SLOW ietver sevī filozofiju par lēno dzīvi jeb "slow living" un ir šī koncepta vēstnesis. Ar jauno kūrorta kolekciju "Step by Step" aicinu sievietes biežāk apstāties un izbaudīt mirkli – it īpaši šajā laikā, kad visi dzīvo steigā, tādā veidā pakļaujot riskējot pazaudēt sevi," stāsta Elīna Štobe.

Foto: Arturs Kondrats

Jaunie pludmales tērpi ļauj sievietēm ietaupīt laiku – visu nepieciešamo var iegādāties vienuviet, turklāt modeļi būs viegli kombinējami. Smalka lina kostīmus, gaisīgus svārkus, kimono un kleitas var vilkt ar jaunās kolekcijas un jau esošajiem peldkostīmiem. Dizainere rūpīgi piemeklējusi audumus apģērbiem, ko bez raizēm iespējams ņemt līdzi ceļojuma koferī un galapunktā uzreiz vilkt mugurā.

Foto: Arturs Kondrats

SLOW beachwear ir premium klases peldkostīmu un pludmales apģērbu zīmols, kas dibināts 2016. gadā un izpelnījies atzinību gan Latvijā, gan ārzemēs. Zīmols lauž stereotipu, ka peldkostīmi ir paredzēti vienai sezonai. Lēnie atpūtas mirkļi var būt visa gada garumā – vai tas būtu SPA apmeklējums, ceļojums vai brīvdienas tepat pie Baltijas jūras. SLOW beachwear tērpus raksturo kvalitāte, komforts un dizains. Ilgtspējīgie apģērbi kalpo vairākas sezonas un ir komplimentējoši sievietes siluetam. Katrs modelis ir 100% roku darbs, un tam ir īpaši piemeklēts, izturīgs un viegli kopjams audums.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu