Bijusī LTV žurnāliste Ramona Salmiņa sākusi darbu citā televīzijas kanālā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ramona Salmiņa un Dāvis Valdnieks
Ramona Salmiņa un Dāvis Valdnieks Foto: publicitātes

Pēc teju septiņu gadu ilga darba Latvijas Televīziju (LTV) 31. martā pameta laika ziņu redaktore Ramona Salmiņa. Nu atklājies, ka viņa pievienojusies jaunam televīzijas kanālam.

Salmiņa kopā ar Dāvi Valdnieku turpmāk vadīs kanāla 360TV jauno, informatīvi izklaidējošo raidījumu "360TV ZIŅneši". 

Šis raidījums būs jauns attīstības solis Ramonai Salmiņai, kura šī gada marta izskaņā pameta darbu Latvijas Televīzijā, un nu viņa ir gatava savas profesionālās spējas pierādīt mazliet citādākā formātā.

Runājot par jauno darbavietu, Salmiņa teic: "Jaunajā projektā mani simpatizē raidījuma formāts – ziņvērtīgu saturu pasniedzam elpojoši brīvā veidā, autori un arī moderatori nav ielikti standartizētos, kokainos rāmjos. Ja to vajadzētu vizualizēt, tad iztēlojaties kaklasaites noraušanu un stīvas sejas atmaigšanu smaidā. Katra radošais pienesums ir kā individuāls rokraksts, un skatītāji to varēs ar acīm baudpilni izgaršot savos ekrānos.

Kad mani uzrunāja kļūt par raidījuma moderatori, uzreiz simpatizēja projektā iekodētais vēstījums, kā tieši mēs atšķirsimies no klasiskajām ziņām. Darbadienas dinamiskumu garantē arī izbraukumi, jo kopā ar otru moderatoru Dāvi Valdnieku būsim ne tikai studijā."

Kā Salmiņa atklāja, otrs raidījuma moderators būs bijušais Latvijas Televīzijas raidījuma "Rīta Panorāma" žurnālists Dāvis Valdnieks.

"Kad man jautāja noraksturot atgriešanos ekrānā, tad jokojoties teicu, lai raksta šādi – bijušais LTV Rīta Panorāmas žurnālists

Dāvis Valdnieks nespēj vairs izturēt aizkadra pasauli un visiem spēkiem raušas atpakaļ kameru priekšā.

Vēlos sevi izmēģināt tādā raidījuma vadīšanas manierē, kādā vienmēr esmu vēlējies izpausties. Mani dīvainie un ne vienmēr smieklīgie joki būs atbilstoši formātam un neizjauks ziņvērtīgo raidījuma gaisotni," saka Valdnieks.

Jau ziņots, ka jaunā raidījuma saturu veidos mediju vidē sevi jau apliecinājušie žurnālisti Dana Albrehte, Natālija Valdniece, Miks Dūcis, Skaidrīte Nitiša un Alberts Dinters, dažādu mediju projektos pieredzējusī Ieva Čakste, reģionālais reportieris Emīls Višķers, sociālo mediju satura autors Mārtiņš Dinsbergs.

Par Dāvja Valdnieka un Ramonas Salmiņas pievienošanos komandai raidījuma producents Uldis Āboliņš (iepriekš TV3 Ziņu žurnālists) stāsta: "Dāvis ir kā brokastīs saēdies kodoleneģiju, un tieši šī spēja nenogurstoši ilgi dabiski atraisīti paust atraktivitāti kameras priekšā sniedz būtisku pienesumu iecerētā formāta īstenošanai. Savukārt Ramona caurstrāvo profesionālu harismu, satura izklāsta vieglumu, ārkārtīgi lielu entuziasmu pasniegšanas formas dažādošanā, un novērtēju viņas uzticēšanos tik ambiciozam projektam."

Valdnieka un Salmiņas tandēms ēterā būs skatāms no 18. maija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu