Indrai Salcevičai nopietnu attiecību nav, bet ir "izejamie" vīrieši

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Indra Salcevica/ Facebook

Blogere un stiliste Indra Salceviča realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra" dalās, kas karsts viņas privātajā dzīvē. 

Salceviča pēc skaļās šķiršanās ar savu bijušo vīru Kasparu Bērziņu saviesīgos pasākumos nu manīta ar kādu stiprā dzimuma pārstāvi. Kā izrādās, tādi ir vairāki. 

"Es viņus saucu par "izejamajiem" vīriešiem, ar kuriem es eju sabiedrībā, un viņi zina, ka tas nozīmē tikai to," atklāj Salceviča. 

Savukārt dziedātājs Markus Riva neoficiāli ir Salcevičas "Tik Tok vīrs", ar ko kopā tiek radīts saturs šajā sociālo tīklu platformā.

Atbildot uz jautājumu par nopietnām attiecībām, slavenā influencere ironizējot atzīst, ka šobrīd viņa ir attiecībās ar dzīvi.

Salceviča iepriekš izdevumam "Privātā Dzīve" teica: "Man vairākkārt ir teikts, ka iepazīties traucē mana pārāk publiskā dzīve. Man gan nav nepieciešams vīrietis, kuram ir mazvērtības kompleksi, tomēr nenotiek arī gluži tā, ka, tiklīdz ar kādu iepazīstos, tā lieku viņa bildes "Instagram". Divarpus gadu laikā, kopš man nav attiecību, esmu iepazinusies ar vairākiem vīriešiem. Respektēju, ja vīrietis vēlas palikt inkognito. Man taču ir bijušas attiecības ar manu bērnu tēvu, par kuru neviens nezina, un nezina pat to, kā viņš izskatās," teica Indra.

Vairāk skaties 1188.lv!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu