Oļegs Fiļs sola atturēt mīļoto Jelinsku no publiskiem komentāriem par bijušo sievu Bernālu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: kristinejelinska/ Instagram

Bijušais baņķieris un uzņēmējs, Nurmuižas saimnieks Oļegs Fiļs un viņa mīļotā sieviete Kristīne Jelinska atklātā intervijā izdevumam "Santa" runāja par savām attiecībām, kā arī par neseno skandālu, kad publiski tapa zināms, ka Fiļa bijušajai sievai Santai Bernālai nāksies eksvīram samaksāt gandrīz divus miljonus eiro, atgriezt divas "Porsche" automašīnas un arī dārglietas.

Bernāla īsi pēc tiesas lēmuma izdevumam "Privātā Dzīve" pauda savu viedokli par notikušo, tostarp neglaimojoši izsakoties par Fiļu.

Pēc Bernālas intervijas arī Jelinska atbildi parādā nepalika, izsakoties skarbi par Santu savos sociālajos tīklos: "Ko lai saka, iemaņas rakstīšanā un makaronu karināšanā uz ausīm neesi zaudējusi, tāpat kā [neesi] atmetusi dzeršanu."

Kristīne intervijā atklāj, kāpēc arī viņa iesaistījusies publiskajā Bernālas zākāšanā: "Es biju nikna un vienkārši nenoturējos."

Oļegs piebilst: "Kristīne ir tikpat taisnīgs cilvēks kā es, un viņai ir grūti to visu turēt.

Nu, ko darīt? Tāda situācija ir izveidojusies.

Ja divi pieauguši cilvēki nevar godīgi vienoties ārpus tiesas, ja gandrīz ģimenes strīdā esmu spiests iesaistīt tiesu, skaidrs, ka problēma ir ļoti liela.

Līdz ar to vienkārši jāgaida rezultāts un jāpatur sevī emocijas, kas nav viegli. Bet es Kristīni ļoti cienu par to, ka viņa, esot man blakus, to pacieš. Arī pārējā ģimene pacieš."

Oļegs teic, ka centīsies Kristīni atturēt no komentāriem,

"jo tās tomēr ir manas bijušās attiecības, tāpēc laikam nebūtu labi pārāk to publiskot."

Kristīne vēl piebilst: "Vienīgais, kas mani uztrauc, – man nepatīk, ka cilvēki par Oļegu domā nepatiesības, ka tiek bojāta viņa reputācija. Jo viņš tiešām ir ļoti, ļoti labs cilvēks."

Aprīlī tika ziņots, ka Bernāla pārsūdzējusi apgabaltiesas spriedumu, ar kuru no viņas par labu bijušajam vīram nolemts piedzīt gandrīz divus miljonus eiro. 

Tagad Augstākajai tiesai būs jālemj par kasācijas tiesvedības ierosināšanu.

Otrās instances tiesa trīs tiesnešu sastāvā atcēla pušu starpā noslēgtos dāvinājumu līgumus, uzliekot Bernālai pienākumu atdot 1,9 miljonus eiro, divas "Porsche" automašīnas un laulības laikā dāvinātas dārglietas.

Tiesa arī atzina par spēkā neesošiem virkni darījumu, kurus Bernāla noslēgusi par labu sev tuvu stāvošām personām. Uz darījumu pamata Bernālai piederošas kapitāldaļas, automašīnas, ievērojama apmēra naudas līdzekļi un citi aktīvi tikuši nodoti citiem ģimenes locekļiem. Par spēkā neesošiem atzītie darījumi noslēgti 2018. gadā, ap laiku, kad tika šķirta Fiļa un Bernālas laulība.

Uzņēmējs vērsās tiesā pirms dažiem gadiem, lūdzot atsaukt dāvanas, kuras tika dāvināts bijušajai sievai, jo sieva esot bijusi vainojama laulības iziršanā.

Rīgas apgabaltiesa lietu izskatīja saistībā ar Bernālas un citu atbildētāju apelācijas sūdzībām par Rīgas pilsētas tiesas Vidzemes priekšpilsētā spriedumu, kas arī bija atbildētājiem nelabvēlīgs.

Vairāk lasi izdevuma "Santa" jūnija numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu