"McDonald's" sadarbībā ar "Rīgas mežiem" investē 15 000 eiro viedajās atkritumu tvertnēs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
“McDonald's” sadarbībā ar "Rīgas mežiem" uzstādījuši pirmās viedās atkritumu tvertnes galvaspilsētā
“McDonald's” sadarbībā ar "Rīgas mežiem" uzstādījuši pirmās viedās atkritumu tvertnes galvaspilsētā Foto: Publicitātes foto

Ātrās ēdināšanas ķēde "McDonald's" sadarbībā ar SIA "Rīgas meži" uzstādījusi viedās atkritumu tvertnes, kuru izveidē "McDonald's" investējis vairāk nekā 15 000 eiro, informē kompānijā.

Atkritumu tvertnes ir aprīkotas ar mehānismu, ko darbina saules enerģija, nodrošinot ilgtspējīgu atkritumu izmešanu, saplacināšanu un apsaimniekošanu "Rīgas meži" apsaimniekotajās teritorijās.

Jaunās tvertnes sablīvē iemestos atkritumus un kopā ar palielinātu 240 litru ietilpību nodrošina iespēju ērti savākt un uzglabāt lielāku atkritumu daudzumu.

Kā norāda kompānijas pārstāvji, patlaban Rīgā ir uzstādītas trīs jaunās urnas Bastejkalnā, Vērmanes dārzā un Operas skvērā.

"Premier Restaurants Latvia", kas Latvijā pārvalda "McDonald’s" tīklu, apgrozījums 2021. gadā bija 50,656 miljoni eiro, kas ir par 12,3% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa samazinājās par 16,2% un bija 1,871 miljons eiro. Finanšu dati par 2022. gadu vēl nav publiskoti.

"Premier Restaurants Latvia" reģistrēts 1994. gadā, un tās pamatkapitāls ir 4 237 289 eiro. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Maltā reģistrētais "Premier Capital p.l.c.".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu