VIDEO ⟩ Kāds Rīgas iedzīvotājs veltījis Šilovam dziesmu, kas strauji guvusi popularitāti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālens/LETA

Mūzikas producents Andrejs Lihvars (Exact) no Rīgas par godu Latvijas izlases hokeja vārtsargam Artūram Šilovam uzrakstījis dziesmu ar nosaukumu "My Feelings", godinot viņa un Latvija hokeja izlases panākumus Pasaules hokeja čempionātā.

Pēc dziesmas fragmenta parādīšanās tīmeklī tā guvusi strauju popularitāti. Nepilnas diennakts laikā dziesma "Facebook" ieguvusi vairāk nekā 600 atzīmju "patīk". Un cilvēki ar to ir dalījušies jau vairāk nekā 22 tūkstošus reižu.

Caur dziesmu pausta apbrīna par Šilova talantu un neatlaidību, kas iedvesmojusi latviešus. Dziesma ir veltījums Artūra Šilova meistarībai, kas palīdzēja Latvijas izlasei nosargāt vārtus un izcīnīt bronzas medaļu Hokeja pasaules čempionātā.

Dziesmas autors saka: "Šilovs iekaroja pasauli, šis cilvēks ieies Latvijas hokeja vēsturē. Es ļoti cienu viņa nopelnus, un dziesma ir mans pazemīgs veltījums viņam un komandai."

Noklausies!

Atgādinām, ka Latvijas vīriešu hokeja izlases vārtsargs Artūrs Šilovs tika atzīts par 2023. gada pasaules čempionāta vērtīgāko spēlētāju un labāko vārtsargu.

Foto: Tūkstošiem hokeja līdzjutēju sveic Latvijas hokeja izlasi

VIDEO: "Prāta vētra" sagaida Latvijas hokeja varoņus 

Šilovs piedalījās visās desmit pasaules čempionāta spēlēs, tikai pirmo maču neaizvadot pilnībā. 22 gadus vecais vārtsargs palīdzēja Latvijas izlasei izcīnīt septiņas uzvaras, atvairīja 92,14% metienu un ielaida vidēji 2,2 ripas.

Šilovs iekļauts arī turnīra simboliskajā komandā, kuru veidoja mediji. Tajā iekļauti arī aizsargi Makenzijs Vīgers (Kanāda) un Morics Zaiders (Vācija), kā arī uzbrucēji Jons Peterka (Vācija), Roko Grimaldi (ASV) un Dominiks Kubalīks (Čehija).

Latvijas vīriešu hokeja izlase svētdien, 28. maijā, Tamperē svinēja uzvaru pasaules čempionāta mačā par bronzas medaļām, ar 4:3 papildlaikā pārspējot ASV. Latvijai tā ir pirmā godalga pasaules meistarsacīkstēs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu