Latvijas hokeja izlases treneris Nummilens bronzas medaļas svinībās novērojis, viņaprāt, dīvainu momentu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Peteri Nummilens (pa vidu)
Peteri Nummilens (pa vidu) Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja izlases treneris Peteri Nummelins bijis pārsteigts, ka pēc vizītes pie Latvijas valsts prezidenta bronzas medaļas svinības neesot turpinājušās.

Nummelins kopā ar Latvijas nacionālo komandu pēc bronzas medaļu izcīnīšanas pasaules čempionātā lidoja no Tamperes uz Rīgu.

"Lidojuma laikā saņēmām ziņu, ka ir dota atļauta pārlidot pāri Rīgai," izdevumā "Iltalehti" citēts Nummelins. "Tas bija forši."

Arī viņš devās uz izlases sagaidīšanu pie Brīvības pieminekļa.

"Cilvēki gavilēja un dziedāja. Pat brauciens no lidostas uz pilsētu ar autobusu bija pārsteidzošs. Ceļmalas bija pilnas ar cilvēkiem, un pretimbraucošās automašīnas apstājās. Mūs pavadīja diezgan daudz policijas motociklu. Tas bija jauki," viņš sacīja.

Pēc pasākuma pie Brīvības pieminekļa izlase devās pie Latvijas prezidenta Egila Levita uz pieņemšanu.

"Mēs visi paspiedām prezidentam roku, un viņš teica runu. Es no tās neko daudz nesapratu," neslēpa soms. "Saņēmām arī medaļu. Man jāsaprot, par ko tā medaļa ir. Tai jābūt kādai goda medaļai. Tā diena bija diezgan traka," norādīja 50 gadus vecais speciālists.

Pēc pieņemšanas pie prezidenta komanda devusies uz "Arēnu Rīga", lai atstātu ekipējumu. Tad noticis kaut kas, viņaprāt, dīvains.

"Tika pateikts paldies un visi devās mājās. Es gaidīju kopīgas vakariņas vai kādu citu programmu, ka atkal sanākam kopā. Taču tas nenotika," pauda Nummelins.

Otrdien, 30. maijā, somu speciālists jau devies mājās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu