Brīvs! Rojs Rodžers atklāj, ka nesen pārtraucis piecus gadus ilgas attiecības

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: boitoiroi/ Instagram

Influenceris un "drag queen" Rojs Rodžers, viesojoties Dāvida jaunajā šovā "Žetons par uzdrīkstēšanos", atklāja, ka pavisam nesen pārtraucis piecus gadus ilgas attiecības.

Rojs nav slēpis, ka ir homoseksuālas orientācijas, un neslēpj to arī tagad, atbildot uz Dāvida jautājumu.

"Burtiski tikko beidzu piecu sešus gadus ilgas attiecības. Man vispār šajā mēnesī ir ļoti daudz pārmaiņu." Rojs atklāja, ka attiecību izbeigšana bijis abpusējs lēmums. 

Dāvids vaicāja, vai viņa popularitāte palīdz attiecību veidošanai, uz ko Rojs atbildēja, ka nezina, jo vairākus gadus bijis attiecībās ar vienu partneri. "Es pirms pieciem gadiem nebiju populārs, pēdējos piecus gadus biju attiecībās. Man nav ne jausmas, kā būs tagad. Bet tagad tas nav tas, ko vēlos."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Rojs apsver iespēju pamest dzimteni, un viens no iemesliem ir homobofu agresijas uzplaukums, ar ko viņam nākas pēdējā laikā saskarties visai bieži.

Vērts atgādināt, ka aizvadītajā nedēļas nogalē norisinājās "Riga Pride 2023" gājiens, kurā pulcējās vairāki tūkstoši cilvēku.

Foto: Rīgas praida gājiens / Riga Pride 2023

Savukārt pēc gājiena pulka Latvijā populāri mūziķi sniedza koncertu "Atplauksti! Mātei Latvijai visi bērni ir mīļi" Vērmanes dārza estrādē.

Foto: Ieskats "Riga Pride 2023" koncertā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu