Randiņš turpinās. Magones Liedeskalnas kavalieris nespēj noslēpt šoku par viņas kuplo bērnu pulciņu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra"

Šovā "Slavenības. Bez filtra" var sekot līdzi Magones Liedeskalnas ilgi gaidītajam randiņam ar vēstuļu draugu Andri. 

Diena tiek pavadīta sarunās, un Magone vēlas noskaidrot sev interesējošus jautājumus par vīriešiem. Magone ātri vien ķeras pie lietas, iztaujājot Andri par viņa dzīvi - gan to, kā aizrit viņa ikdiena, gan to, ko viņš plāno ar Magoni iesākt, ņemot vērā, ka viņai ir četri bērni.

Andris savu šoku nespēja noslēpt, viņš, acis iepletis, jautā: "Četri?" Kā zināms, Magone nav uz mutes kritusi, viņa Andrim atbild: "Ko brīnies? Kas, es skaista nevaru radīt pēcnācējus Latvijai?"

Andris aizkadrā teic: "Kad es uzzināju, ka viņai ir četri bērni, es biju šokā."

Magone sarunā atklāj, ka viņa būtu gatava dzemdēt vēlreiz. Andrim gan līdz šim nav nevienas atvases, viņš teic, ka bērnus gribētu, taču viņa izredzētajai jābūt īpašai.

Sarunas laikā Magone arī mēģināja noskaidrot, vai tiešām vīriešiem mīlestība iet caur vēderu un kāpēc. 

Andris arī Magonei bija gatavs veikt masāžu jau pirmajā randiņā, taču Magone atteica, viņai ir savi standarti un tik ātri ļauties pieskārieniem nav gatava.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Magone pēdējā laikā bieži runāja par mīlestību. Viņa alkst būt mīlēta un pati no jauna iemīlēties, tāpēc kārtējo reizi ļāvās avantūrai un iesniedza iepazīšanās sludinājumu Gulbenes laikrakstā "Dzirkstele". 

Jāpiemin, ka Andrim arī ir pieredze kameru priekšā. Pirms kāda laika viņš piedalījās raidījumā "Stila patruļa", kur Žanna Dubska veica neticamas pārvērtības ar Andri no Līgatnes.

Zināms, ka Andris ir arī viens no jaunā raidījuma "Līgavu mednieki" dalībniekiem.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu