Vecāki iebilst pret plānu slēgt hokeja programmu Jūrmalas Sporta skolā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Hokejs. Ilustratīvs foto
Hokejs. Ilustratīvs foto Foto: Shutterstock

Jūrmalas Sporta skolas hokeja audzēkņu vecāki iebilst pret Jūrmalas domes plānu sporta skolā slēgt hokeja programmu, informēja vecāku pārstāvis Raimonds Munkevics ("Jūrmala - mūsu mājas").

Vecāki pieteikuši piketu pie Jūrmalas domes 29.jūnijā, kad paredzēta sēde, kurā deputāti lems par hokeja programmas slēgšanu.

Jūrmalas dome ignorē vecāku priekšlikumu piedalīties ar vecāku līdzfinansējumu hokeja programmas finansēšanā, neveido dialogu ar audzēkņu vecākiem un neatbild uz vecāku iesniegumiem, pausts iesniegumā.

Vēstulē teikts, ka Jūrmalas deputāti piešķīruši sev augstākās atalgojuma likmes, un kopā 15 deputātu atalgojumam tērē nodokļu maksātāju naudu 688 000 gadā. Vēstules autoru ieskatā, ja deputāti samazinātu savas algas par 15%, tad pietiktu naudas, lai 57 hokeja audzēkņi varētu turpināt apgūt hokeju Jūrmalas sporta skolā.

Ja Jūrmalas deputāti 29.jūnijā nobalsos par lēmumu slēgt hokeja programmu, vecāki plāno šādu lēmumu pārsūdzēt administratīvajā tiesā.

Vēstuli parakstījuši 26 cilvēki.

Kā ziņots iepriekš, Jūrmalas domes Izglītības komiteja ir atbalstījusi lēmumprojekts Jūrmalas Sporta skolas hokeja un daiļslidošanas programmu audzēkņiem ik mēnesi piešķirt līdzfinansējumu treniņiem citās pašvaldībās. Hokeja programmu plānots slēgt ar 31.augustu, bet lēmums vēl jāapstiprina Jūrmalas domes sēdē, kas plānota 29.jūnijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu