Avoti: Porziņģa maiņas darījums ir noslēguma fāzē

Papildināts plkst. 11.58
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Vašingtonas "Wizards" ir pavisam tuvu, lai trīs komandu darījumā aizmainījtu Kristapu Porziņģi, vēsta NBA apskatnieki Šams Šaranja un Eidriens Vodžnarovskis.

Šaranja vēsta, ka trīs komandu darījumā "Wizards" iegūs Markusu Morisu un Amiru Kofiju, bet "Clippers" rindās karjeru turpinās Malkoms Brogdons.

Savukārt Kristaps Porziņģis pievienosies Bostonas "Celtics".

Tāpat Šaranja ziņo, ka "Clippers" minētā darījuma ietvaros uz Vašingtonu nosūtīs 30. izvēli šā gada draftā, kas norisināsies naktī uz 23. jūniju.

Savukārt Vodžnarovskis ziņo, ka "Celtics" šajā darījumā uz "Wizards" aizmainītu arī itāli Danilo Galinari. Tiesa, Vodžnarovskis liek noprast, ka Porziņģis oficiāli vēl nav izvēlējies apstiprināt savā līgumā iestrādāto spēlētāja opciju 36 miljonu ASV dolāru vērtībā.

Latviešu basketbolists aizvadītajā sezonā vidēji mačā atzīmējās ar 23,2 gūtajiem punktiem (karjeras rekords), 8,4 atlēkušajām bumbām, 2,7 rezultatīvām piespēlēm, 0,9 pārķertajām bumbām (karjeras rekords), kā arī 1,5 bloķētiem metieniem. Šajā sezonā latvietis grozam kopumā uzbruka ar 49,8% precizitāti (karjeras rekords, kā arī realizēja 38,5% tālmetienu (vidēji 2,1 trāpīts tālmetiens no 5,5 izmestajiem trejačiem). No soda metienu līnijas Porziņģis metienus realizēja ar 85,1% precizitāti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu