"Gulēšana ir ienesīgs ienākumu avots." Sieviete tiešraidē guļ un mēnesī pelna miljonus (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Dexerto/"Twitter"

Slavena tiešsaistes straumēšanas platformas "Twitch" lietotāja atklājusi, cik daudz viņa mēnesī nopelna, translējot tiešraidi, kurā viņa guļ, vēsta ārvalstu mediji.

Keitlina Siragusa mēnesī nopelna gandrīz divus miljonus ASV dolāru. Viņa guvusi milzīgu popularitāti, organizējot tiešraides, kurās viņa laiskojas džakuzi un atpūšas. Taču gulēšana ir viņas ienesīgākais ienākumu avots.

Viesojoties raidījumā "Iced Coffee", viņa sacīja: "Skatītāju motīvi galvenokārt ir seksuāli. Viņi domā: "Kas notiks, ja viņa tūlīt sāks novilkt savu topiņu un aizmirsīs, ka straumē tiešraidi?""

Viņa atzina, ka daži no viņas faniem ir biedējoši, taču tā viņa gūst "vieglu naudu", tāpēc ir apmierināta ar savu nodarbošanos.

Viņa tiešraides straumē arī vietnē "OnlyFans". Tiek lēsts, ka kopumā vietnē "OnlyFans" Keitlina līdz 2022. gada jūlijam bija nopelnījusi 33 miljonus ASV dolāru.

Tā nav vienīgā dīvainā naudas pelnīšanas shēma, kas izrādījusies ļoti populāra straumētājas sekotāju vidū. Viņa sāka arī pārdot savu vannas ūdeni.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu