VIDEO Atpūtnieki Liepājā steidzīgi pamet viesu mājas un atceļ rezervācijas (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: GATIS DIEZIŅŠ / LETA

Liepājā pēc neattīrīto notekūdeņu noplūdes jūrā netālajās viesnīcās viesi atceļ rezervācijas vai pamet viesnīcas, ziņo LTV raidījums "Dienas ziņas".

Ziemupes tūrisma informācijas centra vadītāja Daina Vītola  atzina, ka viesu mājām šī avārija "ir diezgan būtisks sitiens zem jostas vietas".

Video: "Dienas ziņas" sižets

Vītola norādīja, ka viesi atceļ rezervācijas, kā arī brauc projām, jo "tie, kuri ir braukuši uz jūru atpūsties, pilnīgi loģiski maina virzienu".

Brīvdienu mājas "LavenderVilla" īpašniece Zane Gusta norādīja, ka viesi ir pārsteigti par to, ka nevar atpūsties pie jūras.

Iepriekš ziņots, ka 24.jūlijā ņemto ūdens analīžu rezultāti liecina, ka ūdens kvalitāte Liepājā atbilst peldvietu noteikumiem. Paraugi ņemti pie notekūdeņu sistēmām un pludmalē "Liedagi". Analīzes veiktas SIA "Liepājas ūdens" sertificētā laboratorijā.

Liepājas pašvaldības mājaslapā norādīts, ka turpinās intensīvs darbs pie avārijas situācijas novēršanas Liepājas notekūdeņu attīrīšanas iekārtās.

Kā ziņots iepriekš, svētdienas pievakarē Liepājā, Šķēdē, sabruka notekūdeņu attīrīšanas iekārtu pirmsattīrīšanas rezervuāra siena, radot daļas neattīrītu kanalizācijas ūdeņu noplūdi jūrā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu